jobb,  morgon

Soffkontor

Varannan måndag har jag kund klockan 7 på morgonen, så varannan försöker jag styra så att jag börjar lite senare…en mycket stor fördel med mitt jobb! Idag kommer jag att slita som mest när alla kontorsmänniskor har gått hem, så min måndag bjuder den här veckan på rejäl sovmorgon. Med tanke på att jag somnade redan innan 23 igår och sov till strax innan 9(!) så kan vi väl säga att jag är tillräckligt utsövd nu va?

Nu är ju mitt arbete av den naturen att jag inte bara jobbar mina faktiska timmar på jobbet, utan förbereder och planerar en hel del vid sidan om. Sådana här dagar är ju ett ypperligt tillfälle att planera resten av veckan, så iag börjar helt enkelt veckan med att upprätta kontor i soffan (och tycker ni att jag är casual på jobbet annars skulle ni se mig nu…), smälta frukosten och sen tänker jag ge mig ut på en löprunda för att ta revansch på snömodden som nu verkar vara mer eller mindre borta. En bra måndag om jag får säga det själv.

Hur har er vecka börjat?

Yoghurt, keso, kiwi, nötter och kanel…och det kokta ägget såklart.

2 kommentarer

  • Ellinor

    Själv har jag mina kontorstider att hålla mig till…på gott och ont. Antar att det är med jobb som med allting annat – det har sina för- och nackdelar.
    Önskar dig en fortsatt fin dag!
    Kram

  • Erika

    Men strålande! Pigg när jag väl kom upp, nyttig frukost och fix. Sjukt bra humör och strålande sol i Jämtland. Alla dagens jobb-möten avklarade; nu en massa skrivande på kontoret resten av dagen – love it! Jag är i ett flooow! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.