NIke Blast

THE BLAST is (almost) on!

Jaha, då är arbetsveckan avrundad. Ja, på mitt ordinarie jobb, that is. Nu sitter jag nämligen bara och laddar om för att sätta tänderna i nästa jobb – nämligen THE NIKE BLAST som går av stapeln i Globen imorgon och på söndag!
Jag var i valet och kvalet om jag skulle vara med som deltagare i år igen (fantastiskt förra året ju…och året innan det…och året innan det…), men valde istället att 2012 till ära hoppa på arbetståget och slita lite under Nike´s flagg. Min mycket välbehövliga sovmorgon (som jag verkligen skulle ha behov av just nu med tanke på att jag känner mig lite lite hängig i kroppen…) kan jag alltså skriva in i kalendern om en vecka istället, men det gör verkligen ingenting. Det kommer som vanligt att bli en helt fantastisk helg proppfylld med energi, härliga möten och gränslöst med träningsglädje (…och tons of ont i fötterna)!
Jag längtar!

Hur många av er är där och tänker komma fram och hälsa in real life? 🙂

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Västgötskan
  3 februari, 2012 at 16:48

  Kunde det inte varit i Gbg? Då hade jag kommit direkt! 😉
  Hoppas du får en underbar helg!

 • Reply
  pilla
  3 februari, 2012 at 18:40

  Ser jag dig så absolut! Laddar och längtar sönder mig 🙂

 • Reply
  Karoline
  3 februari, 2012 at 21:31

  Om jag ser dig kommer jag fram, ska bara dit lö förmiddag med baby o barvakt, hade jag kunnat skulle jag kört hela helgen!

 • Reply
  Jojohanna
  3 februari, 2012 at 21:56

  Nähä, ont i fötterna? 🙂 Och den här gången är det två dagar du ska jobba? Olalaa. Nästan så jag tror att jag får en lättare helg som deltagare. Ska bli roligt att ses igen!

  • Reply
   Helena
   3 februari, 2012 at 22:23

   Lär få amputera dem på söndag… 😉 Kul att ses imorgon!

  Leave a Reply