Okategoriserade

Jag väljer!

Klockan ringde 5.30 trots att jag inte börjar förrän 8 idag (sovmorgon i gymvärlden). Konstigt kan man tycka, men går jag upp 2,5 h innan jag börjar hinner jag fånga lite dagsljus(!) med en promenad till jobbet, köra lite superviktig (men i ärlighetens namn inte så rolig…) coreträning och äta frukost i lugn och ro innan min första kund. Är det inte underbart att själv få välja hur man startar sin dag?

Vad väljer du?

20120313-070329.jpg
Just do it!

10 kommentarer

  • Helena

   Den är från LA! Hittade den på Footlocker utanför stan och såg den inte någon annanstans…inte ens i Nikes egna butiker. 🙁

 • Ellinor

  Oh, jag älskar morgnarna – det är enligt mig den bästa stunden på dagen. Sedan några veckor tillbaka, börjar jag varje dag med en härlig promenad i soluppgågen. Därefter blir det frukost i lugn och ro innan det är dags att trampa iväg till jobbet. Vardagslyx deluxe!
  Kram

 • Ulrika

  Jo det är underbart att man själv får välja hur man startar sin dag. Idag valde jag 2km simning innan frukost och jag har känt mig härligt harmonisk hela dagen.

 • Tanja

  Löpning 05:45 – alltid ett bra val! Det är ju även lite skönt att se att det finns fler här bland kommentatorerna som tycker likadant – tydligen inte så många av mina jämnåriga studievänner som tycker så… =)

 • Anna

  Inget konstigt ALLS! Jag gick själv upp i ottan igår för att köra ett pass innan mannen åkte till jobbet. SÅ värt! 🙂

  Hoppas du får en fin dag!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.