Okategoriserade

Weirdo?

Still in bed. Eller ja, i soffan iallafall…dock feberfri idag vilket är ett good sign!

Roar mig med att gå igenom lite semesterbilder och hittade en som jag försökte att blogga upp från hotellrummet i Hollywood, men uppkopplingen ville inte vara på min sida. Den är tagen av min kusin inne på en av de många Apple Stores vi besökte, jag kollar in min blogg på STOR skärm och härmar min bloggbildspose…och killens min bredvid mig är helt obetalbar!
Tror ni att han tycker att jag verkar må som jag ska? 😀

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ann
  8 mars, 2012 at 14:32

  Haha, kul! Krya på dig sista nu fina så du har helgen att göra vad du vill sen… Och vilken skärm! Min önskelista till 30årsdagen börjar bli längra än maran nu, hjälp.
  Kram!

 • Reply
  soffan
  8 mars, 2012 at 16:18

  Hahaha, njaaa, han verkar aningen skeptisk faktiskt 😛 .

 • Reply
  Josefin
  8 mars, 2012 at 18:08

  Hahaha, man undrar vad som försigår i hans huvud 😛

 • Leave a Reply