Holistic,  löpning

Solduracell

Jag har lite svårt att sitta still när sommaren börjar göra sig påmind…ja, lite svårare än vanligt alltså. 🙂 Vaknade strax innan 7 efter sex timmar fantastiskt skön och djup sömn, och när jag insåg att solen hade den goda smaken att titta fram även idag kunde jag självklart inte varken ligga kvar i sängen eller ens vara kvar i lägenheten. En timme P3 Dokumentärdagen efter-stumma ben lugnade ner min kropp lite så att jag kunde sätta mig och äta frukost i lugn och ro….vilket jag dock inte kunde göra så länge eftersom jag fick för mig att storstäda hela lägenheten när jag ändå hade energi så att det räckte och blev över.

Man kunde ju tro att duracell-genen i mig hade fått nog där, men icke. Löparbegäret var för stort så det fick bli en liten runda på dryga 8 kilometer, en runda som berättade för mig att mina ben förmodligen inte mår som de ska. Stumt steg, extremt lätt att bilda mjölksyra i uppförsbackarna och inget flyt i nedförsbackarna. Kanske skulle jag ha vilat idag, men det var ju liiite svårt att backa bandet när jag låg här hemma på bryggan i solen och insåg att kroppen är rätt sliten(?). Istället för att gråta över spilld mjölk gick jag in och blandade en liten holistisk häxbrygd för att iallafall försöka tacka min fantastiska kropp för  att den orkar med mig när jag är som en olydig tonåring.

Holistics vita burkar förökar sig sakta men säkert i mitt skafferi, och idag valde jag att ge mig själv en påse REDS (vilket jag i och för sig gör varje dag i någon form…) för att jag aldrig vill bli förkyld igen, glutamin för muskelreparationen, psylliumfröskal för mina värdefulla tarmar och slutligen en sked UltraDetox för att hjälpa kroppen att rensa ut lite skräp ur systemet. Den lilla REDS(älskar!)-påsen räddar hela kalaset och min lilla förlåt-för-att-jag-pressar-dig-drink till min kropp ser inte bara snygg ut i färgen – den smakar riktigt gott också!

Vad ger ni kroppen i form av näringskärlek?

Energi AB.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.