löpning,  lopp

Ikväll kokar Södermalm!

Ja, ikväll är det så dags för Midnattsloppet här i Stockholm. Fram till i förrgår trodde jag inte att jag skulle springa, men sen vann jag ju den där startplatsen från Nike och ikväll klockan 21.55 rusar jag iväg i VIP/maskerad-gruppen!
Det är fyra år sen jag sprang senast, och det är också den enda gången jag har sprungit vad jag tycker är Stockholms roligaste millopp. 47.18 var min tid då, och jag har väldigt svårt att tro att jag kommer att göra det bättre ikväll. Trängseln där mellan grupp 2C och 3A kommer att vara ett faktum, och jag får nog ta loppet som en kul grej utan tidspress(?). Är det något lopp man ska springa för att det är härlig upplevelse är det väl just Midnattsloppet! Kanske ger jag iallafall järnet uppför den där backen iallafall…

Ses vi inte längs banan tycker jag att ni ska kika förbi Nikes tält och vinka, jag kommer förmodligen att synas i närheten av det mest hela kvällen… Kör hårt och HAVE FUN alla som ska springa!

Skärmdump från Midnattsloppet hemsida.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.