Holistic,  kost,  löpning,  mat,  recept

Snabbmat!

Idag fanns det ingen tid att spilla när jag skulle laga middag. Jag kom hem rätt sent från jobbet och kroppen skrek efter energi, inte så mycket p.g.a. jobbet i sig utan snarare för att min träning idag bestod av långpass. Ganska lugnt prattempo med en kollega, men det känns ju att det tar på energidepåerna att förflytta sin kropp 17 000 meter, det är en sak som är säker.

Orkade verkligen inte handla så jag dök in i frys och kylskåp när jag kom hem, och kastade ihop en snabb pyttipanna á la Helena. Inget kött, charkuterier och potatis den här gången – men väl med grönsaker, champinjoner, massor med vitlök (förlåt alla torsdagskunder), edamamebönor och räkor. Stekte allt i smör (tusen gånger godare än olja) och åt en STOR bit chèvre (hej beroende!) till. Lite färglöst men gott, och det tog max 10 minuter att kasta ihop – snabbmat när den är som bäst! Till efterrätt blev det en klick laktosfri turkisk yoghurt blandad med Holistic REDS…mums!

Nu sitter jag och är skönt trött i kroppen, glad över att det sista (smärtfria!) långpasset innan halvmaran är över och att regnet smattrar mot fönsterbrädan. Ett par kapitel om Zlatan på det här och sen är det nog snart dags att ge kroppen lite välbehövlig spikmatta (jodå, still going strong hemma hos mig…) och sömn.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.