blueberry lifestyle,  kost,  mat

Happy Blueberry news!

Som bloggare (och icke-bloggare också för den delen) är det omöjligt att vara med överallt hela tiden. Jag (och Sara också, uppenbarligen) tackar ofta nej till inbjudningar av olika slag, både p.g.a. tidsbrist men inte alltför sällan även av rent ointresse.
Det finns dock vissa saker som ligger mig extra varmt om hjärtat, och när världens bästa Blueberry bjuder in mig till sin nya, fina lokal på Centralen (grattis alla på genomresa!), för att provsmaka och tycka till om deras nya sallader som snart ska lanseras, har jag liksom inte mage att tacka nej. Hade jag inte tid hade jag tagit mig tid, punkt.

Friends – ni har verkligen något att se fram emot! Kyckling, falafel, pumpakräm, strimlade rödbetor, surkål, nakenhavre, sockerärter, kokosflagor, quinoa, kombucha-vinaigrette, blåbärsdressing…ja, ni hör ju. Två helt nya sallader kommer att lanseras, jag meddelar självklart när det är dags (tror att det kommer att smyglanseras ett och annat exemplar på Centralen redan de närmaste dagarna…) och jag kan nästan lova att ni inte blir besvikna! Vem tänker smaka?

Psst…nu går det att köpa (ekologiskt brygg-)KAFFE hos dem också – jippi!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.