blueberry lifestyle kost mat

Happy Blueberry news!

Som bloggare (och icke-bloggare också för den delen) är det omöjligt att vara med överallt hela tiden. Jag (och Sara också, uppenbarligen) tackar ofta nej till inbjudningar av olika slag, både p.g.a. tidsbrist men inte alltför sällan även av rent ointresse.
Det finns dock vissa saker som ligger mig extra varmt om hjärtat, och när världens bästa Blueberry bjuder in mig till sin nya, fina lokal på Centralen (grattis alla på genomresa!), för att provsmaka och tycka till om deras nya sallader som snart ska lanseras, har jag liksom inte mage att tacka nej. Hade jag inte tid hade jag tagit mig tid, punkt.

Friends – ni har verkligen något att se fram emot! Kyckling, falafel, pumpakräm, strimlade rödbetor, surkål, nakenhavre, sockerärter, kokosflagor, quinoa, kombucha-vinaigrette, blåbärsdressing…ja, ni hör ju. Två helt nya sallader kommer att lanseras, jag meddelar självklart när det är dags (tror att det kommer att smyglanseras ett och annat exemplar på Centralen redan de närmaste dagarna…) och jag kan nästan lova att ni inte blir besvikna! Vem tänker smaka?

Psst…nu går det att köpa (ekologiskt brygg-)KAFFE hos dem också – jippi!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Annika
  5 september, 2012 at 19:07

  Mums! Såg vääldigt gott ut!

 • Reply
  Johanna
  5 september, 2012 at 19:51

  Åh! Jag kommer ha vägarna förbi två gånger imorgon. Kommer absolut gå in!

 • Reply
  pilla
  5 september, 2012 at 20:50

  Tänker absolut smaka! Synd att de inte öppanar kl 6 på morgonen för då hade jag köpt med till lunchlåda!

 • Reply
  Nina | Matnyttigt
  5 september, 2012 at 21:04

  Jag ska absolut smaka! Bor i Helsingfors och här är vi så efter när det gäller hälsosamma mat- och träningstrender. Ska till Stockholm nästa vecka och springa halvmaran – tänkte samtidigt utforska vad stan har att erbjuda i hälsoväg 😉

  • Reply
   Helena
   5 september, 2012 at 21:06

   Kul – då ses vi på halvmaran! 😉

 • Reply
  Anna (orka mera)
  5 september, 2012 at 21:38

  När kommer Blueberry till Skåne??? Jag dör så sugen jag blir!

 • Reply
  Terese Alvén, sparkibaken.se
  6 september, 2012 at 07:07

  Mums!

 • Reply
  Sanna
  7 september, 2012 at 08:40

  Jag ska definitivt pröva! Jag har ett blueberry gatan bredvid som jag mer än gärna handlar på.

 • Leave a Reply