vila

Slut.nu

Vilken dag det har varit ute på Bosön! Helt slut efter att ha sprungit leriga backintervallar, maxat pulsen över en fotbollsplan, lyssnat på grymma föreläsningar, löpskolats, skrattat massor och gjort totalt slut på den sista energin i en solig(!) löpstyrkeklass. Jag ska självklart rapportera om väl valda delar, men just nu orkar jag knappt andas…än mindre tänka klart och få ord och meningar att falla på plats. Laxen väntar i ugnen, och när den är uppäten blir det soffläge utan dator resten av kvällen. I need some rest.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elin
  2 september, 2012 at 19:36

  Låter ju helt fantastiskt!

 • Reply
  Ann
  3 september, 2012 at 10:21

  Åh herregud vilken helg du presterat, gud så skoj men fysiskt krävande!!
  Kollade precis på den där videon från racetimer och du går ju i mål samtidigt som mej!! Typ 10 cm efter…varför sa du inget ;-)???!

 • Leave a Reply