vardagslyx

Vilolyx

Vilodag idag. Veckan inför ett lopp är verkligen lite för tråkigt uppstyrd för min smak, men nu tar jag inga risker med så få dagar kvar. Sprang igår, vilar idag, lite lätt löpteknik imorgon och kanske ett sista progressivt löppass på fredag för att benen ska vara pigga och vakna inför helgen.

Men idag fick jag som sagt vackert slå ihjäl tiden med annat än träning, och hur gör man det bättre än med lite göra-sig-snygg-lyx? Mina naglar har varit en smärre katastrof i ett par veckor – dels p.g.a. höstens intåg med torrare luft, dels p.g.a. att de slits otroligt mycket i mitt jobb när jag släpar vikter fram och tillbaka på gymmet och tvättar händerna en miljon gånger per dag.
Lösningen fick bli ett besök hos min kära vän (som styrde upp mitt ansikte för ett tag sen) för lite ”Soak off Gel Nails” – en förstärkande lackning som sägs sitta i ett par veckor, och dessutom är mer skonsam mot naglarna än t.ex. akrylförstärkning. Överlack, färgat lack och underlack penslas på som vanligt, och härdas sen i ett litet ”minisolarium” (men man blir visst inte solbränd…) med UV-ljus – och tadaaaa, sen är det klart!

På mindre än en timme gick mina svaga, flikiga och torra naglar till….något helt annat. Valde en diskret och neutral ljusrosa färg så här första gången – nästa gång blir det garanterat något mörkare och mer höstbetonat!

Vill du också göra dina naglar höstfina? Kontakta Carro på tel 076-128 76 76 eller maila till hudochspa@gmail.com. Gilla hennes sida på Facebook så får du dessutom 20% rabatt (på valfri behandling) den här veckan!

2 kommentarer

  • Camilla

    Fint! Vill gärna höra sen hur länge de höll, om du vill dela me dig:) har också funderat på att göra gellack, och läst att de ska hålla 3 veckor.. Men undrar om de funkar när man som vi tränar en del.

  • Elin

    Snygga!! Men som ovanstående är jag nyfiken på hur de håller! Du kan väl dela med dig? Och även om hur naglarna blir efteråt. Gjorde mina förra sommaren och de var risiga ett halvår efteråt..
    Lycka till i helgen!!
    Kram Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.