löpning,  lopp

Jag springer VM!

Ja, nu var det väl ingen som trodde att jag skulle ställa upp i något världsmästerskap, men VM ska jag likväl springa. Holistics marknadschef Christer ska nämligen anordna ”världens bästa VM” i Vadstena den 3 november, och jag har bestämt mig för att vara med!

Från början hade Christer som personligt mål att just den dagen springa 42 kilometer för att testa på en maratondistans, men så svävade han iväg (han verkar ha en tendens att göra det…på ett bra sätt) och nu har det plötsligt blivit ett (högst inofficiellt) lopp av det hela.
Det finns ingen tidtagning, inga funktionärer, utplacerade kylväskor istället för uppstyrda energi – och vätskekontroller och det är helt gratis att vara med! Man behöver dessutom inte ens springa hela distansen om man inte vill, utan kan välja mellan 12, 21, 32 eller 42 kilometer. Som ett träningspass men lite lite roligare med andra ord!

Om allt går som det ska och kroppen håller kommer iallafall jag att välja att springa hela distansen den där lördagen i november, och jag ser det lika mycket som en mental utmaning som fysisk. Vädret på östgötaslätten är förmodligen inte det mest behagliga i början av november, men jag tänker redan nu på hur fantastiskt skönt det kommer att vara att gå i mål! King (eller ja, queen) of the world, liksom.

Är det någon därute som är sugen på att hänga med, och ta chansen att springa en mara (eller kortare) med ett skönt gäng utan press!? Anmäl dig direkt på hemsidan – det kommer att bli superkul!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.