detox Holistic löpning morgon

Mysmorgon och minidetox

Vaknade efter åtta timmars tung sömn till en helt underbar söndag. Plus fem grader och lätt duggregn är perfekt för dagens planer, som är att fortsätta höstrensningen hemma och göra mig av med saker jag inte behöver eller vill ha. Igår röjde jag vindsförråd i fyra timmar och idag är det lägenhetens tur. Jag älskar att rensa och det ger mig en massa ny energi!

Startade dock dagen med en morgonjogg längs vattnet – en helt kravlös och avslappnad halvmil för att få lite höstluft i lungorna och för att väcka kroppen på det sättet min kropp helst vill bli väckt. Väl hemma drack jag min minidetoxmorgondrink med Holistic Ultra Detox och REDS innan jag gjorde en första insats i dagens röjningsarbete. Jag har minidetoxat i en vecka nu och tänker fortsätta i en till. Det är långt ifrån på samma sätt som i vintras när jag genomled 14 dagars svält, utan snarare bara mindre rött kött, salt och socker…och lite mer detoxdrink och ett par tillskott i tablettform. Tror faktiskt att det är bra att rensa kroppen ett par gånger per år och hjälpa den lite på traven med att bearbeta allt vi stoppar i den, sådant som den egentligen inte mår sådär superbra av. Tror jag, tralala*.

* Citat: Astrid Lindgren.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nina - Matnyttigt
  14 oktober, 2012 at 10:23

  Låter skönt! Jag brukar också detoxa i lightversion ett par gånger om året, alltid efter julstressen med all extra mat och dryck. Kunde testa Holistics nästa gång, borde bara lista ut var jag skulle få tag på deras produkter här i Helsingfors…

 • Reply
  soffan
  14 oktober, 2012 at 12:39

  Härligt! Skulle jag behöva efter gårdagens shots-bonanza 😛 .

 • Reply
  Jenny
  15 oktober, 2012 at 11:05

  Holistic reds är super! Gott i smoothien!

 • Leave a Reply