anlita mig

Jag licencierad personlig tränare och löpcoach (examinerad på The Academy). Master Training i centrala Stockholm är min arbetsplats på deltid och jag driver även mitt egna företag Health by Helena, där jag främst bedriver coaching online men även löpcoaching och personlig träning.

Jag har en stark tro på att alla kroppar är gjorda för att röra på sig. Med rätt mindset och lite hjälp på vägen kan vi alla nå oanade reslutat! Träning och hälsa är en naturlig del av mitt liv och mitt hjärta bultar hårt för löpningen. Förutom ren fysisk träning påverkar den mig otroligt mycket mentalt och får mig att stressa av. Jag är mycket intresserad och fascinerad av att utmana min och andras mentala styrka, och att använda viljans kraft för att komma över fysiska trösklar. Det är min fasta övertygelse att våra mentala spärrar många gånger är det största hindret för att nå våra mål!

De senaste åren har jag utmanat mig själv stort, både fysisk och mentalt. 2010 vandrade jag El Camino de Santiago de Compostela, 80 mil genom Spanien, på 20 dagar. 2014 firade jag min 35-årsdag på toppen av Kilimanjaro, 5892 meter ovanför havets yta. Sedan dess har jag bestigit berget ytterligare tre gånger som guide för Expeditionsresor.
Under vintern 2015/2016 korsade jag hela Nya Zeeland till fots, en vandring på drygt 3000 kilometer. Genom den erfarenheten och de otaliga segrar jag längs vägen vann över mig själv har jag fått ett kvitto på att vi kan klara vad som helst. Med rätt inställning och tillräckligt mycket vilja kan vi försätta berg. Jag vill få alla människor att hitta den känslan jag hade när jag den 8 mars nådde målet i Bluff efter 130 dagars vandring. ”Ingenting är omöjligt” sa Gunde Svan en gång, och jag börjar förstå att han har rätt. Du hittar alla mina lopp och äventyr här.

Behöver du (eller ditt företag) hjälp med inspirationen? Är du intresserad av träning, löpning, att ta dig utanför din comfort zone eller att nå ditt specifika mål? Jag erbjuder hjälp inom träning i allmänhet och löpning i synnerhet, både online och in real life.

Vill du anlita mig som föreläsare och höra mig berätta om min 300 mil långa vandring längs Te Araroa – en av världens tuffaste vandringsleder?

Kontakta mig via mail på helena@healthbyhelena.com, så hittar vi på något kul!

Taiharuru, 370 kilometer in i min vandring.
Taiharuru, 370 kilometer in i min vandring längs den 300 mil långa vandringsleden Te Araroa. November 2015.
Upploppet på Berlin Marathon 2018.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.