personlig träning

Jag är en snart 38-årig dalkulla, licencierad personlig tränare och löpcoach (examinerad på The Academy). Master Training i centrala Stockholm är min ena arbetsplats, Team Nordic trail min andra. Jag driver även mitt egna företag Health by Helena, där jag främst bedriver coaching online.

Jag har en stark tro på att alla kroppar är gjorda för att röra på sig. Med rätt mindset och hjälp på vägen kan vi alla nå oanade reslutat! Träning och hälsa är en naturlig del i mitt liv. Mitt hjärta bultar lite extra för löpningen och allt det goda den ger. Förutom ren fysisk träning har den för mig även en stor mental vinning och en avstressande efter. Jag är även mycket intresserad av och fascinerad över mental styrka och viljans kraft över våra fysiska trösklar. Det är min fasta övertygelse att våra mentala spärrar många gånger är det största hindret för att nå våra mål.

Under vintern 2015/2016 korsade jag hela Nya Zeeland till fots, en vandring på 300 mil. Genom den erfarenheten och de otaliga segrar jag längs vägen vann över mig själv har jag fått ett kvitto på att vi kan klara vad som helst. Med rätt inställning och tillräckligt mycket vilja kan vi försätta berg. Jag vill få alla människor att hitta den känslan jag hade när jag den 8 mars nådde målet i Bluff efter 130 dagars vandring. ”Ingenting är omöjligt” sa Gunde Svan en gång, och efter snart 38 år börjar jag förstå att han har rätt.

Behöver du (eller ditt företag) hjälp med inspirationen? Är du intresserad av träning, löpning, att komma i bättre form eller att nå ditt specifika mål? Jag erbjuder hjälp inom träning och kost både online och in real life, och skräddarsyr upplägg och program helt utifrån dina önskemål och behov.

Vill du anlita mig som föreläsare och höra mig berätta om min 300 mil långa vandring längs Te Araroa – en av världens tuffaste vandringsleder?

Kontakta mig via mail på helena@healthbyhelena.com.

Taiharuru, 370 kilometer in i min vandring.

Taiharuru, 370 kilometer in i min vandring längs den 300 mil långa vandringsleden Te Araroa. November 2015.

2 Comments

 • Reply
  T
  12 januari, 2011 at 00:18

  Du låter ju (nästan) exakt som jag. Fast löpning är galet tråkigt, men känslan efteråt är oslagbar. Vad läser du för böcker då?

 • Reply
  JJ
  24 juli, 2012 at 22:46

  Du glömde ”snygg” ; )

 • Leave a Reply