yoga

>Underbara Lena!

>

”Åh vad hon tjatar om sin yoga” kommer vissa av er att tänka nu…men jag bjuder på den idag!
Jag MÅSTE nämligen bara säga att min (min egen? I wish…) yogainstruktör LENA JÄRPSTEN måste vara en av världens härligaste människor!
Det slår mig varje tisdagmorgon hur totalt underbar hon är. Så lugn men ändå så energisk. Smått flummig men ändå med full koll. Tänk om man kunde vara lite mer som henne, vad mycket lättare allting skulle bli… Jag känner henne inte ens, har knappt pratat med henne, men ändå gör hon sånt intryck. Det säger en hel del om hennes person…
Idag fick jag lära mig att följa kroppen och inte huvudet. Tänker testa det idag. Watch out – inser ju att det kan gå hur som helst.

Det är en UNDERBAR tisdag, och som vanligt är det Lena och hennes underfundigheter som sätter igång den.
Tack för att du finns – du förgyller min vecka!

Bilden är från Kroatien…vill tillbaka ibland…

.

6 kommentarer

 • Anonymous

  >Det kan gå hur som helst ja.. Jag började lyda kroppen för 12 år sedan, just nu är facit +30kg.. Min kropp förstår nog inte sitt eget bästa.. //Storebror

 • Yrsa

  >Visst är Lena underbar =).
  Går på hennes meditationskurs just nu och hon är helt fantastisk.
  Vad härligt att du trivs så bra med yogan och förresten: Gillar din avslappnade skrivarstil i din blogg!

  /Y

 • Helena

  >Tack snälla Yrsa – vad glad jag blir!
  Ska också gå nästa gång det blir dags för meditationskurs. Var bortrest de första två gångerna så det kändes lite bortkastat att vara med den här gången…
  /H

 • H

  >Tack snälla Yrsa – vad glad jag blir!
  Ska också gå nästa gång det blir dags för meditationskurs. Var bortrest de första två gångerna så det kändes lite bortkastat att vara med den här gången…
  /H

 • Anonymous

  >jag älskar lena! hon är så härlig människa, man känner hennes energi å vare sig man kommer ledsen eller stressad eller nedstämd, så blir man alltid så jäkla lycklig efter hennes pass! min favorit grej hon kör med, är öppnandet av bröstkorgen, lyfta hjärtat, ge det mer plats, å då blir man genast så jävla glad!! pröva pröva!

 • Anonymous

  >Lena är som en myt, man hör talas om henne och vips så för man ordet vidare. Hon är grym helt enkelt, sällan man träffar på människor med sådan utstrålning och självdistans. Efter hennes yogapass är man alldeles lycklig. /i

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.