hudvård,  personligt

>Nattuggla

>

Varför är det så svårt att gå och lägga sig på kvällarna? Är det bara jag som kommer på en miljon saker som bara måste göras när klockan är för mycket? Gärna efter midnatt, då är jag som mest kreativ…
Brukar, trots detta, inte ha några som helst problem att komma upp på morgonen. Men imorse hände något. Klockan stod som vanligt på 05.30, träningsväskan var packad och jag var redo för en timme på gymmet.
Klockan ringer, jag snoozar (inte likt mig, det vet ni som känner mig…) och somnar om. Sen vaknar jag av att jag har en känsla av att klockan inte är 05.39, som den borde vara efter ett tryck på snooze… Mycket riktigt – 07.55!!! Jättebra att vakna 5 minuter innan man borde vara på jobbet. Jaja, vad göra? Bara att gå upp och inse att man är sen, ta det lugnt och andas. Trots allt första gången i mitt liv som jag försover mig. 🙂
Lugn dag på kontoret, ska bocka av det sista på listan innan julledigheten…och efter jobbet är det dags för ansiktsbehandling hos söta Johanna på Studio Paus – äntligen!
Känns som en helt ok dag trots min ofrivilliga sovmorgon…
Foto privat. Flygplansvinge genom ett frostigt fönster, på väg till NYC, maj ’08.
På onsdag får jag se det igen…

.

6 kommentarer

 • mia

  >Jag är gärna uppe sent med men då innebär det att jag sover bort halva förmiddagen med. Not good.
  Sitter faktiskt fortf i pyjamas!

  Det är ju jul så jag kände jag ville skriva om något jag brinner för och alltid donerar lite pengar till. I slutändan hjälper det ju dig och mig också. Är det vårt fel att vi föddes med bröst? Nej så varför ska vi acceptera mindre pengar och mindre respekt för något vi inte rår på. Det gör mig så förbannad!

  Jaja, nu ska jag lugna ner mig. 🙂
  Så glad att jag hittade dig iaf, känns som det klickat direkt!
  Kram Mia

 • Batgirl

  >Hej! och tack så mycket för din kommentar, det inspirerar mig också!

  Och det är verkligen inte bara du som kommer på saker att göra efter midnatt.. Jag känner igen mig helt och hållet i det, igår kom jag på vid 01 tiden att jag skulle börja förbereda packning och sånt..
  Men du har tur du som kommer upp på morgonen sen, 07.55 är visserligen sent om man ska jobba, men jag kommer tyvärr ALDRIG upp så tidigt när jag är ledig.. Jag brukar säga att jag är ofrivilligt kvällspigg och morgontrött..jag skulle vilja kunna kliva upp och ha hela dagen framför mig! (istället blir det hela natten..)

  Hoppas ni får en underbar resa!

 • mamma

  >Ha ha …Helena det är det "sociala arvet".När Du o Micke va små så vaknade jag av Du o jag låg på köksmattan,tröttheten hade tagit överhand…Micke han sov sen flera timmar tillbaka.Men lilla Helena hon skulle vara uppe och göra en massa saker…du skulle leka, sen ville Du alltid sitta vid köksbordet och sjunga..ja det bandet har Du ju kvar.Jag blir inte ett dugg förvånad, jag är då lika än…de e ju på kvällen som man kommer på allt "man inte hunnit med under dagen".Att man för en gång skull sover över..so what…det händer även den bästa.
  ..bamsekramar till Dej o Micke och ha en upplevelserik resa..väntar med spänning att få läsa vad Ni skriver om de nu finns nån dator inom räckhåll.Va rädd om Er.

 • Petra Månström

  >Haha, jag är likadan! Fast jag är både nattuggla och okristligt morgonpigg. Kan driva de flesta till vansinne, ha ha =)

 • Fridas favoriter

  >Du är inte ensam, jag är jättepigg på kvällarna och vill helst inte gå och lägga mig alls! Är ganska morgonpigg trots det, men nöjer mig med att gå upp kl 7. Nu när man har fastnat i bloggträsket är man uppe lika sent på vardagarna också, kanske inte så bra :/

  Låter som du behövde den där "sovmorgonen" i morse, hoppas du inte missade något viktigt på jobbet, men de flesta verkar redan ha börjat sin julledighet (själv ska man upp imorgon igen…) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.