resor

>Laddad!

> Jag är hemma igen! Jag brukar ofta ha lite lätt ångest när det är dags att åka hem från en semester, men den här gången känns det faktiskt riktigt skönt att vara hemma.
Mina tre veckor i Ecuador med lillebror har varit helt underbara, svårt att beskriva för den som inte har varit med…och jag tror att det är överdosen av upplevelser och intryck som gör att jag känner mig ganska ”nöjd” över att vara hemma igen. Att jag har drömt om Galapagosöarna sedan jag var liten har inte gjort upplevelsen sämre, det är helt ofattbart att jag nu har varit där. Lovar att lägga ut lite bilder snart…
Har dock haft svår abstinens den sista veckan, min kropp är inte gjord för att inte träna under så här lång tid…så nöden hade ingen lag idag när Arlanda Express rullade in på Stockholms Central. Jag låste in min STORA ryggsäck i ett förvaringsskåp och gick raka spåret till Sats och körde en timme BodyCombat. UNDERBART att få känna endorfinerna rusa i kroppen igen!
Nu känner jag mig redo för att starta mitt 2009. De första två veckorna på det nya året känns inte som om de får räknas riktigt, känns orättvist bra att inleda året med sand mellan tårna och en iskall caipirinha i handen…
Snart dags att sova i min egen säng! Tackar mig själv för att jag städade hela lägenheten innan jag åkte och att sängkläderna luktar underbart nytvättat…

Buenas noches, sov sött….

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Fridas favoriter
  16 januari, 2009 at 03:19

  >Välkommen hem! 🙂

  Ska absolut läsa boken, tror den är bättre (även om filmen absolut inte var kass, bara inte så bra..) 😉

  Kram och trevlig helg! /Frida

 • Reply
  Petra
  16 januari, 2009 at 07:12

  >Välkommen hem och härligt att du haft det bra. Jag förstår det där med träningsabstinens dock – jag hade klättrat på väggarna =)

 • Reply
  Petra Månström
  16 januari, 2009 at 07:12

  >Välkommen hem och härligt att du haft det bra. Jag förstår det där med träningsabstinens dock – jag hade klättrat på väggarna =)

 • Reply
  Solli
  17 januari, 2009 at 21:12

  >kul att du är tillbaka :o)

 • Leave a Reply