musik

>Skämmes!

>Ibland blir man så förvånad över sig själv att man nästan skäms.

Jag har bloggat sedan i våras och skrivit om allt mellan himmel och jord. Konstigt nog har jag skrivit väldigt lite om musik…och till detta faktum skall läggas att musik är en väldigt stor del av mitt liv. Jag lyssnar nästan alltid på musik, vilket gör det än märkligare att jag inte ägnat mer tid åt att skriva mer om det. Tror att anledningen är att musiken är så ”naturlig” för mig att jag knappt tänker på att det faktiskt går att skriva om den.
Hur som helst, till saken. Jag har förärats med lyxen att ha en fantastisk musiker i min närhet, vilket gör min skam över de uteblivna musikinläggen än värre! Därför tänker jag ta tillfället i akt att marknadsföra min käre vän lite…och det är inte för att jag känner honom, utan för att hans musik är helt fantastisk! Faktum är att jag fastnade för musiken innan jag lärde känna honom…

Hans namn är Stiko Per Larsson, han är från Dalarna och han har hittills inte lämnat någon som jag spelat musiken för oberörd.
Har du en förkärlek till vackra texter, underbar musik och vill upptäcka en ny svensk musikskatt, besök hans hemsida, lyssna på någon av konserterna och njut. Berätta gärna vad ni tycker! På hemsidan kan man också beställa hans skiva, något ni inte kommer att ångra…
En fågel har dessutom viskat i mitt öra att det är en ny, och enligt rykten ännu bättre, skiva på gång – håll utkik! Och kom ihåg var ni hörde det först…
Foto privat. Om man är artist kan man vara underhållningen på sin egen 30-årsfest.

.

6 kommentarer

 • One baby to another

  >Åh vilket intressant och roligt inlägg det råkade vara just idag!
  San Diego är fantastiskt, jag förstår om du är avundsjuk! 🙂

  Nu följer jag din blogg med!

  hammy

 • mamma

  >Haha vore väl konstigt om inte Du gillade musik…likaså Din lillebror Micke…ni båda har ju "fått höra" massor av musik…ja ja..kanske inte den musiken Ni gillar som bäst men ändå*S*…förkärlek till musik kommer som sagt tidigt…sen utvecklar man de i sin "egen" smak.
  Man kan ju undra vad "livet vore utan musik"…va tyst de skulle bli…*blink*

 • In my house

  >Hej hej söta goa duuu….. Jag skämms att jag inte har hört av mig förrens nu,,, har haft fullt upp…. Men guuud va glad jag blev att du hade gett mig en utmärkelse,,, jag blev helt snopen,,, jag tror att du är en ny bloggis för mig,,, därför extra kul,,, att du valde mig!!! så ett evigt stort tack och en varm kram till dig! jättekul, ja blir så glad!!!!

  Kraaaam josse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.