mysterier

>¿Que?

>Min kropp försökte säga mig något igår, fråga mig inte vad. Det enda jag vet är att jag fick lämna jobbet tidigare, avboka träningen, åka hem till soffan och sedan bo i mysbrallor och duntofflor hela kvällen utan att göra det minsta nytta, what so ever. Inte mycket att säga till om, kroppen var totalt in charge.
Bestämde mig för att ge efter för en gångs skull. Jag försökte lyssna, förstod inte alls vad den ville, men kroppen svarade och idag verkar det vara jag som bestämmer igen.
Vad ville den? Ett lexikon vore bra, kanske kan hitta ett på bokrean..

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Speja
  25 februari, 2009 at 08:33

  >Den där kroppen är en luring. Den ville bara förvirra dig. Undrar vad den hittar på nästa gång? Be aware.

 • Reply
  Pia
  25 februari, 2009 at 09:23

  >Jag tror du lyssnade.. en lugn kväll och sedan ”back to business”!! :o)

 • Leave a Reply