älskade familjen,  mysterier

>Fredag den 13:e…

>

Har så svårt att få in i mitt huvud att det verkligen finns människor som går runt och oroar sig för allt som kommer att gå fel idag. Jag hävdar att de vidskepliga fredag den 13:e-hatarna skapar sin egen olycka idag.
För mig är fredag den 13:e en lyckodag! Fredagen den 13:e augusti 1965 föddes min moster…hon är som en syster för mig och jag kan inte se någon som helst olycka eller otur i att hon tittade ut just den fredagen.
Nej, nu fokuserar vi på att det är fredag, njuter av att helgen snart är här och glömmer siffran i kalendern.
Det tänker iallafall jag göra.
Foto privat. Jätteflygrädda moster på väg till Göteborg för Robbie Williams-konsert, sommaren 2006. Love you!

.

4 kommentarer

 • mamma

  >Härligt att hon kunde kosta på sej ett leende i sin panik.Men undrar om hon inte har lagt rädslan åt sidan nu.Beror ju som sagt vad man har i tanken…ha en bra helg min kära dotter…va rädd om dej..kramkram

 • Katinka

  >Håller med. Är själv född den 13:e, fast en måndag tror jag, men i år blir det den fredagen den 13:e mars. En lyckodag alltså!

 • Miss Agda

  >Jag håller verkligen med dig. Det blir lätt självuppfyllande profetior om man hela tiden går o väntar på att nånting jobbigt ska hända.
  Ha en skön fredagkväll!
  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.