prylar

>Hårddisk

>

Ok, nu kommer det här för en sekund, lite mot min vilja, att förvandlas till en teknikblogg. Men jag har fått rätt många frågor om vilken hårddisk jag har köpt efter mitt inlägg igår, så jag känner mig manad att stilla er nyfikenhet.
Konsulterade självklart min lillebror, har varken kunskap eller intresse att sitta och leta teknikprylar på nätet… Han rekommenderade Iomega Prestige 1 TB Desktop External Hard Drive 34275 (världens längsta namn).
Sagt och gjort, man tvivlar aldrig på lillebrors tips. Klickade hem den från Elgiganten, och nu står den hemma och innehåller allt jag inte vill förlora om datorn säger tack och god natt.
Rekommenderar alla att göra detsamma, foton är ofta de bästa minnen man har! Jag känner mig iallafall härligt lugn när jag tänker på att jag nu har dem på två ställen…

.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Speja
  26 februari, 2009 at 08:55

  >Tänk att en hårddisk kan vara snygg. För det är väl den som är på bilden? Ja, jag får också ta till konsulthjälp när det kommer till teknik…

 • Reply
  Anonymous
  26 februari, 2009 at 11:52

  >Vem var det som sa åt dej att fixa en innan din lillebror skickade mailet? 🙂 Just det!!!

 • Reply
  Katinka
  26 februari, 2009 at 15:56

  >Den ser bra ut! Vore kanske något för mig. Kan inget om teknik så jag är tacksam för alla tips. Tack.

 • Leave a Reply