mat stockholmstips

>Mmm….MOJO!

>Tillsammans med S och N spenderade jag kvällen igår på ett av mina favoritfik i Stockholm…Mojo Coffee på Adolf Fredriks kyrkogata.
Måste bara få slå ett slag (varför säger man slå ett slag?) för deras sallader som måste vara några av stans godaste! Mitt val igår blev räksallad med ägg, avocado och en dressing med lime och koirander. Bytte ut matvetet mot quinoa och sensationen var ett faktum!
Att stället har trådlöst bredband, lagom soft belysning och skön musik i högtalarna gör det inte sämre. Igår fick vi t.o.m. sitta kvar en halvtimme efter stängning, utan en tillstymmelse till sura miner hos den supertrevliga personalen. Love it!.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  mamma
  24 februari, 2009 at 14:05

  >Men åhhh va gott de där såg ut då…dit får Du gärna ”lotsa” mej nästa gång jag besöker ”kungsbuder”
  KramKram

  Ps.Vore de inte tid nu att Du tog ett steg in i fotografvärlden???De finns ju så många mattidningar som vill ha fina bilder på mat i olika former*L*

 • Reply
  Ingela
  24 februari, 2009 at 14:19

  >Mmmm…vilken god sallad. Gillar det stället jag med men jag har inte testat deras sallader…det ska jag göra nu! 🙂

 • Reply
  Lisa
  24 februari, 2009 at 14:43

  >Ser jättegott ut! är den en hel avocado som du fatt? Mums!

 • Reply
  Miss Agda
  24 februari, 2009 at 17:53

  >Jag gillar Mojo också jättemkt! Och gud vad god din sallad såg ut! Dit måste jag gå snarast och smaka på en sån!

 • Leave a Reply