träning

>T.R.A.S.I.G.

>Ok, jag skulle ljuga om jag sa att jag är trött. Sliten är bättre. Eller fullständigt trasig. Samtidigt mår jag helt obegripligt fantastiskt i hela kroppen.
Har haft lite svårt att skriva något i helgen eftersom jag har befunnit mig på Nike Convention hela dagarna och på hotell inatt. En minst sagt lyckad helg som kräver lite mer uppmärksamhet än ett snabbt ihopsnickrat inlägg från fingrar som fortfarande skakar efter ett helt vidrigt jobbigt pass som fick avsluta söndagen. 4 timmar sedan det var över men kroppen gråter fortfarande.
Återkommer imorgon, måste sova och läka mina muskler i minst 8 timmar inatt.
Skulle ha lagt ut en bild tänkte jag, men hittar inte minneskortsläsaren och är för trött i armarna för att lyfta på saker och leta efter den…
Återkommer..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

träning

>T.R.A.S.I.G.

>Ok, jag skulle ljuga om jag sa att jag är trött. Sliten är bättre. Eller fullständigt trasig. Samtidigt mår jag helt obegripligt fantastiskt i hela kroppen.
Har haft lite svårt att skriva något i helgen eftersom jag har befunnit mig på Nike Convention hela dagarna och på hotell inatt. En minst sagt lyckad helg som kräver lite mer uppmärksamhet än ett snabbt ihopsnickrat inlägg från fingrar som fortfarande skakar efter ett helt vidrigt jobbigt pass som fick avsluta söndagen. 4 timmar sedan det var över men kroppen gråter fortfarande.
Återkommer imorgon, måste sova och läka mina muskler i minst 8 timmar inatt.
Skulle ha lagt ut en bild tänkte jag, men hittar inte minneskortsläsaren och är för trött i armarna för att lyfta på saker och leta efter den…
Återkommer..

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mia
  2 februari, 2009 at 20:16

  >Nämen jisses, din stackare!

  Sov gott tjejen så är du säkert piggare imorrn!
  Kram Mia

 • Reply
  Miss Agda
  3 februari, 2009 at 14:51

  >Där har det tränats ordentligt minnsann…… Hoppas du hämtat dig nu iaf! Kram

 • Leave a Reply