utmaningar

>Utmaning i att vara bra!

>

Jag har blvit utmanad av Katinka att lovebomba mig själv och avslöja tre saker som jag är bra på… Var tvungen att fundera ett tag, men nu har jag kommit fram till mina bästa egenskaper…just nu.
I. Jag är snäll. Nu menar jag inte snäll som i dumsnäll, utan sådär lite lagom kärleksfullt snäll. Både mot andra och mot mig själv – minst lika viktigt!
II. Jag är organiserad. Lite för organiserad ibland skulle nog vissa (C?) säga. Det har nämligen gått så långt att jag i brist på oordning hos mig själv nu försöker organisera andra också… Men nu skulle vi fokusera på bra saker, så det glömmer vi bara.
III. Jag är positiv. Har varit en smått bitter och rätt negativ männsika tidigare i mitt liv, men har under de sista åren lärt mig att livet är för kort för att inte njuta, vara glad och leva fullt ut. Ge världen ett leende och du får tusen åter, det är mitt bästa tips.
Är lite nyfiken på vad C och Mia är bra på?

.

4 kommentarer

 • mamma

  >Ibland så känns det som om livet står helt stilla.Om just det man är i är inte det man vill.Man känner sej så svag,vilsen och så feg…Så känns det till den dag man vågar ta ett steg.Då öppnas nya vägar och man får perspektiv.Och plötsligt kam man se hur man vill ha sitt liv.Och när man blickar bakåt när man har fått distans,så ser man att det svåra var källan till en chans.
  Du är värdefull,är bra som Du är.
  KramKram

 • Pia

  >Tusen tack för din förklaring till ditt bloggnamn! Det är kul med ord och latinska är ju, som du skrev, väldigt vackra. Tyvärr kan jag själv mest medicinska latinska ord och det är ju inte lika kul!! ;o)

  Ja, man borde nog fokusera mer på det positiva.. men av någon anledning så är det lättare att tänka negativt om livet, sig själv och annat..

  Jag försöker jobba mycket med affirmationer, något som jag trodde var blahablaha innan jag provade och märkte hur himla bra det funkade!!

  Kram på dig!

 • Katinka

  >Vilka fina saker om dig själv!

  Att vara positiv är ju så viktigt och det är något jag behöver arbeta på desto mer. Hamnar lätt i en dum negativ rutt tyvärr…

 • mia

  >Oj då jag ska försöka lovebomba mig själv. Kan nog vara så nyttigt.
  Blir så inspirerad när du säger att du lyckats bryta ett tankemönster. Hur gjorde du det? Hur blev du medveten om det överhuvudtaget?

  Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.