Lifeportalen,  träning

>Dåligt med träning?

>Ni kanske tycker att jag har bloggat väldigt lite om träning den senaste tiden..? Isåfall har ni nog bara missat att jag har börjat träningsblogga på lifeportalen.se! Klicka på bilden för att kika in hos mig där! Ni hittar också alltid en länk dit i bilden till höger…
Kommer i fortsättningen att posta en länk här när det finns ett nytt inlägg att läsa. Det går tyvärr inte (än så länge) att kommentera där, så skriv gärna en rad här istället om ni känner att ni vill! Jag uppskattar all feedback jag kan få!.

3 kommentarer

  • Speja

    >Hej! Hoppade in i din blogg och insåg att här finns en människa med liv och lust. Spännande, men hu, vad duktig du är med träning med mera. Eller vad säger jag. Hu? Jag menar att det är ju jättebra, kanske jag blir inspirerad. Är sugen att dra igång med power yoga igen, så det här är kanske ett tecken. Ha det så himla bra och tack för kommentaren på min blogg. Vi hörs igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.