träning

>Svart eller vitt, på eller av, allt eller inget.

>Varför har jag och min kropp inget mellanläge?
För 72 timmar sedan ville jag bara sova.
Idag rev jag av 12 kilometer på löpbandet i rasande tempo klockan 6 på morgonen!
Var finns den gyllene medelvägen?.

2 kommentarer

  • Miss Agda

    >Bra sprunget imorse! Och dina planer på 3 mil låter ambitiösa, har själv först sprungit längst 2,2mil i år… (Varit segt med maratonträning i vinter måste jag säga 🙁 KÄnns som att det har blivit ett måste som man egentligen inte skulle vilja ha på fritiden, men det beror mest på vädret och att det är svårt att motivera sig. Gillar ju löpband ännu mindre… Hoppas att hitta motivationen snart, du verkar iaf ha hittat den!)

    Kram och ha en härlig helg. Skönt att du är frisk nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.