jobb

>Tack…

>…för all er söta omtanke efter mitt besked på jobbet igår – det värmer i mitt hjärta ska ni veta!
Har sovit katastrofdåligt i natt, inte så mycket för att jag mått dåligt utan snarare för att jag har så otroligt mycket idéer som irrar omkring i mitt huvud…har liksom inte haft tid att sova.
Fick ett gulligt samtal från min chef igår kväll, han är smått knäckt och vill inte alls att jag ska sluta, vilket också gör mig varm inombords. Han rådde mig att ta en dag hemma för att samla tankar, vilket jag i morse tog beslutet att göra, har ju inte sovit så många timmar i natt om jag börjar räkna efter…
Känner mig fortfarande hoppfull om än lite förvirrad. Måste få tankar och idéer att landa mjukt någonstans och sen paketera ihop det till något oslagbart.
Det är något stort på gång, jag känner det!.

6 kommentarer

 • Anonymous

  >Fan vad tråkigt Helena. Jag hade ingen anning.
  Jag tycker verkligen att det är tråkigt.

  Håll huvudet högt och kämpa på.

  Kramar

 • Ingela

  >Vilken skön inställning du har! Bästa tänkbara att se det här som ett startskott för något nytt spännande. Lycka till med dina planer!

 • mamma

  >Du kommer att klara detta…målmedveten o envis som Du är*L*…Glöm inte Ditt eget värde Helena…man saknar inte ”kon” förrän båset e tomt…tänk på ”tomrummet” Du kommer att lämna.
  Igår va igår, idag är idag, i morron är en annan dag…full av möjligheter…KramKram

 • Solli

  >snäll chef du har som låter dig ta ledigt efter ett sådant besked 🙂
  Vilken grym inställning du har tjejen! Jag r precis likadan…mitt huvud håller på att explodera av en massa idéer..självklart kommer jag inte kunna verkställa alla..men jag håller på med ett hemligt projekt änsålänge 😉 man får verkligen en kick i baken av sådana här händelser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.