prylar

>Vill ha…

>

Innan jag går och lägger mig (rekordtidigt) måste jag bara skicka en önskan till Åhléns att de snälla, snälla ska tillverka sin lampa ”Atlas” i golvmodell.
Skärmen är riktigt snygg, men jag behöver verkligen ingen bordslampa…
Dessutom blev ju mitt sug efter en gigantisk världskarta på väggen inte direkt mindre nu! Kanske klickar hem en i helgen, har en riktigt snygg som jag har spanat in…ska bara bestämma mig för en färg…återkommer.
Bilden lånad från Åhléns.

.

prylar

>Vill ha…

>

Innan jag går och lägger mig (rekordtidigt) måste jag bara skicka en önskan till Åhléns att de snälla, snälla ska tillverka sin lampa ”Atlas” i golvmodell.
Skärmen är riktigt snygg, men jag behöver verkligen ingen bordslampa…
Dessutom blev ju mitt sug efter en gigantisk världskarta på väggen inte direkt mindre nu! Kanske klickar hem en i helgen, har en riktigt snygg som jag har spanat in…ska bara bestämma mig för en färg…återkommer.
Bilden lånad från Åhléns.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.