älskade familjen,  jobb

>Check!

>

Min enda önskning som inte lyckades slå in den här dagen i början av april hade den goda smaken att slå in idag!
En helt fantastisk fredag på många sätt, vad gör det då att ett litet meddelande från British Columbia, Canada tvingar mig att tänka om lite…eller tänka mer…eller släppa ett par tankar…eller vad?
Bli uppsagd från jobbet är inte bara av ondo, det är allt jag kan säga. Det konstaterades redan under Stockholms godaste sushi-lunch med min egenutnämnde mentor på East idag, och det blev inte mindre tydligt nu…

För övrigt kan jag säga att jag saknar min pappa väldigt mycket. Och mina bröder. Bara sådär. Därav den bleka bilden av mina rötter…var är hemma egentligen efter 10 år i huvudstaden?

.

3 kommentarer

  • Vida

    >Härligt med önskningar slår in och vad spännande med tankar att tänka… och jag saknar även de mina som finns i Leksand och Gällivare.. men jag trivs bra i Estocolmo så jag kommer inte flytta dit.

    Kramar

  • Anonymous

    >Du är en fantastisk person, som ger av dig själv och sprider energi och glädje, du är varm, nyfiken och spännande. Ung, talangfull och full av nyfikenhet. Ta vara på det. Tänk stort. Tänk större. Allt är möjligt. Du är en person som kan genomföra dina drömmar. Gör det! Jag önskar jag kunde!
    Din egen utnämnde mentor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.