personligt

>Tidig kväll efter en bra dag

>Måndagen är snart slut…och jag är glad att kunna pricka av fyra av fem punkter på min önskelista från i morse!

Dagen på jobbet blev produktiv och bra!
Har druckit kaffe i solen med min bästa vän!
Jag har bokat en resa!
Mjölksyran kom som ett brev på posten redan efter 10 minuter på gymmet – skönt!
Den enda punkten som är kvar är mitt mail från Canada… Skyller på tidsskillnaden och hoppas att det finns i min inbox när jag vaknar! Så ja.

Nu blir det sängen och en bok för Helena. Skönt trött i kroppen, och det tänker jag ta vara på innan det slår över till mitt typiska ”popcornstillståndet” (mamma myntade uttrycket popcornsskalle senast vi sågs – tack!) där tusen idéer börjar poppa ur huvudet och jag kommer på en miljon saker att göra innan jag lägger mig…

Sov sött mina vänner!.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.