glädje

>Glada bananer = glad Helena!

> Skulle egentligen gå på GymGlam-Carros Limited Edition-klasser på Metropolis Gym idag, men eftersom hela min kropp protesterade av trötthet valde jag att lyssna på den. Hade verkligen sett fram emot det så jag var inte på världens bästa humör när jag åkte hem från en hektisk dag på jobbet…
Ett väntande paket med mina favoritfrimärken Bananer bananer vände dock mitt humör när jag kom hem, och nu känner jag mig mycket gladare igen! Trött, ja, men tröttheten är lättare att acceptera nu, och kanske t.o.m. är en förutsättning för att utnyttja innehållet i paketet till max.
Ni får snart se vad det innehöll!.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  mamma
  18 maj, 2009 at 19:43

  >Ha ha vilka fina *L*…finns det med citroner oxå?
  Ha en avkopplande kväll.
  KramKram

 • Reply
  Vida
  18 maj, 2009 at 20:25

  >Vilken härlig överraskning å visst är bananerna fina 🙂

 • Reply
  Emliscious
  18 maj, 2009 at 20:56

  >nyfiken!!!!!!!!!!!!

 • Reply
  Lady Thirty
  18 maj, 2009 at 21:04

  >en liten utmaning väntar på dig hos mig 🙂

  kramelikram

 • Reply
  Solli
  24 maj, 2009 at 01:27

  >synd att du inte kunde komma i måndags, vore kul att ses IRL ngn gng 🙂

  Kul att du har fått hem din spikmatta! Jag har en likadan..and I love it 😉

 • Leave a Reply