foton från mitt liv jobb

>Jag lever…

>

…men har haft lite svårt att blogga p.g.a. lite andra inte helt Helena-vanliga aktiviteter. Bilden får skvallra lite, men säger säkert inte så mycket. Återkommer snart med en lite mer fullständig rapport från helgen…

Ha en fin måndag mina vänner!

.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Miss Agda
  18 maj, 2009 at 10:00

  >Så nyfiken jag blir nu! Bilden säger ju som sagt inte såå hemskt mkt 🙂
  Ska förresten anta din utmaning i veckan. tack för den.
  Vi ses ikväll på Metropolis Gym! Säg bara i receptionen att du ska på Carros pass så släpper de igenom dig och ger dig en skåpnyckel om du behöver. Skulle du vilja ta en smoothiefika på Blueberry Stureplan med mig och Solli innan passet (kl 1830) så är du självklart supevälkommen!
  Kram

 • Reply
  Ingela
  18 maj, 2009 at 10:13

  >Spännande!

  Ha en fin dag du med!

  Kram

 • Reply
  anne
  18 maj, 2009 at 12:24

  >Har du flygit i varmluftballong kanske? 🙂

 • Leave a Reply