foton från mitt liv,  jobb

>Jag lever…

>

…men har haft lite svårt att blogga p.g.a. lite andra inte helt Helena-vanliga aktiviteter. Bilden får skvallra lite, men säger säkert inte så mycket. Återkommer snart med en lite mer fullständig rapport från helgen…

Ha en fin måndag mina vänner!

.

3 kommentarer

  • Miss Agda

    >Så nyfiken jag blir nu! Bilden säger ju som sagt inte såå hemskt mkt 🙂
    Ska förresten anta din utmaning i veckan. tack för den.
    Vi ses ikväll på Metropolis Gym! Säg bara i receptionen att du ska på Carros pass så släpper de igenom dig och ger dig en skåpnyckel om du behöver. Skulle du vilja ta en smoothiefika på Blueberry Stureplan med mig och Solli innan passet (kl 1830) så är du självklart supevälkommen!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.