konsert

>Fred och kärlek!

>

Morgonpromenaden avklarad…en timmes dalaidyll… Vet inte hur jag ska klara mig utan det här nästa vecka när jag är tillbaka i Stockholm för några dagar?

Nu är det frukost, ett par mail som måste skickas, packning och sen drar jag vidare mot Borlänge och årets Peace & Love!
Förra årets festival var helt fantastiskt rolig (lade mig inte innan 9 en enda morgon tror jag…) och jag har inte mindre förväntningar på den här. Lite smygstart ikväll med en av årets höjdpunkterStiko Per Larsson! Underbar musik, fantastisk människa och jag kan verkligen inte tänka mig en bättre inledning…
Veckan rullar sen på med bl.a. Keane, Winnerbäck, Kristofer Åström, Thåström (nostalgi…), Di Leva, Milow (allsång guaranteed!), Ulf Lundell, Abalone Dots, Moneybrother och Chris Cornell (i BORLÄNGE – fattar ni!?)! Ja, det blir ingen dålig festival i år… Kommer självklart att rapportera längs vägen!
Känner mig lite som ett barn på julafton och vill nu bara komma fram, möta min älskade bror som kommer från Stockholm, installera mig hemma i källaren hos söta bonussyster, ta ett glas rosé, möta upp bästa C som jag inte har sett på alldeles för länge och sen avnjuta en helt fantastisk konsert med Sveriges nästa stora singer/songwriter.
Foto privat. Jag och C på väg från Stiko Per Larssons konsert, P&L 2008.

.

11 kommentarer

 • Ellinor

  >Som sagt, är riktigt avundsjuk på dig och ser därför fram emot rapportering om årets festival!
  Ha det nu riktigt, riktigt bra!
  Kram

 • mia

  >Jag var i Borlänge förra sommaren för min fasters bröllop. Blev förälskad i den stan'! Tror årets Peace & Love kan bli riktigt bra.
  Är det du på bilden förresten? Söt du är!

  Nu ska jag ut till filten på gräsmatten igen!
  Kram M

 • Helena

  >Mia – det är min bästa vän du ser, men hon är ännu sötare… Jag håller mig till vänster, lite utanför bild… 😉
  Ha en skön dag i solen! KRAM

 • Miss M

  >Om du bara visste hur GRYMT avundsjuk jag är på dig.. vill ju också dit. Jag menar vilka artister =) Men du är så värd det och jag hoppas att du får det alldeles underbart =)
  Du har förresten ett litet pris att hämta inne hos mig =)

 • mamma

  >Hej…ha nu det riktigt bra i Borlänge 🙂
  Va rädd om Er ALLA…hör av Er nåt till "hönsmamman" hihi
  KramKram

 • Vida

  >Låter helt fantastiskt. Både vänner och mina syskon ska dit.. själv har jag aldrig varit där men däremot på Dalarock på den tiden som den fortfarande existerade..

  Hoppas du får det underbarast!

  Kram

 • wilanand

  >Åh vad kul med festival. Kommer själv inte iväg på någon så det ska bli roligt att få en tur med din hjälp via nätet istället! =) Ser fram emot nästa inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.