frågestund

>Jag och mina laster

>Först dagen på mitt (icke tidsbestämda) sommarlov.
Hemma efter en morgonrunda runt vackra Kungsholmen, frukosten är i magen och jag tänkte fortsätta svara på era frågor!

Miss Agda undrar följande:
Har du redan tagit ditt stora beslut?
Nej, beslutet är inte taget ännu, men det är väldigt nära och jag kommer garanterat att meddela er alla vad som händer i mitt liv…ser otroligt ljust på framtiden och tror att jag kommer att se tillbaka på det här som en stor vändpunkt i mitt liv!
Vad skulle du allra helst vilja jobba med?
Har haft en dröm sedan jag var liten om att bli polis, och har tänkt många gånger att jag ska söka till Polishögskolan. Fysiken är nog inga problem, har gjort högskoleprovet med hyfsat resultat och har ett rätt stabilt psyke. Är dock tyvärr inte behörig eftersom jag ser för dåligt, och en laseroperation av min närsynthet har legat bortom mitt mod…
Jag kan dessvärre inte ge något bra svar på den här frågan, är som ni vet mitt inne i en stor förändring av mitt liv och yrkesförvirringen är total i huvudet för tillfället. Återkommer… 🙂
Har du några laster? Vad i så fall?
Antar att man med laster menar något negativt? Annars skulle jag säga att endorfiner (har stora problem att klara mig i ett dygn utan…) är min största last, kaffe (5-6 koppar om dagen) min näst största och frukt (kan äta kilovis!) min tredje.
Ska jag hitta någon negativ last får det bli chokladdoppat skumgodis och glass. Glassen påverkar mig dåligt i dubbel bemärkelse, dels att min kropp mår rent uselt av socker, och dels att jag är laktosintolerant. Självklart är det ju dessutom den glassen med mest grädde som är godast. Alltid..

2 kommentarer

 • Miss M

  >Tack för alla peppande ord på min sida =)
  Tänk att NU, nu börjar äventyret för oss, hela världen ligger öppen =)

  Förresten, jag är också laktosintolerant och älskar såklart riktig gräddglass 😉

 • Ellinor

  >SV: Haha, saken var ju den att jag faktiskt inte klarade av att göra just ingenting även om det var det som var tanken med dagen. Men ibland när jag är helt slut brukar jag ligga mer eller mindre apatisk i soffan och bara stirra upp i taket en liten stund. Låter säkert helknäppt men det är faktiskt ganska skönt och det kallar jag att göra absolut ingenting 😛
  Hoppas du får en härlig lördagskväll!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.