min väg till pincha mayurasana,  träning,  yoga

>Lara – goddess on earth?

> Titta på kvinnan på bilden. Beundra.

Jag träffade henne i måndags, och hennes namn är Lara Baumann.
Lara har utvecklat ett koncept som hon kallar för Quantum Yoga, en princip som grundar sig på personligt anpassad yoga helt efter vilken dosha (kroppstyp enligt ayurvedan) du tillhör, vata dosha (luft), pitta dosha (eld och vatten) eller kapha dosha (jord) (maila mig gärna om du vill ha hennes enkla självtest!).
Fick först lyssna på henne under en knapp timmes föreläsning innan jobbet, ta reda på att jag är en solklar pitta dosha, och efter jobbet var det dags att yoga med henne – vilken upplevelse!
I över 90 minuter fullständigt njöt jag av att få vara i samma rum som henne, lyssna på hennes röst och känna att min kropp klarade saker jag inte trodde var möjliga! Hon fick mig, självklart med hennes hjälp, t.ex. att komma upp i pincha mayurasana (det är INTE jag på bilden…), vilket jag aldrig trodde om mig själv! Fastnade totalt för denna människa och har nu köpt hennes bok med tillhörande DVD, plus HEROES (hur snygg är hon inte på bilden!?), en dubbel-cd med musik och övningar anpassade för oss pitta doshas…


Jag har verkligen blivit peppad att ta ett krafttag om yogan nu, att utöka mitt enda pass i veckan med lite hemmaträning med Lara. Mitt mål tills jag fyller 30 (september) är att göra en pincha mayurasana utan hjälp av varken vägg eller Lara. Wish me luck!

Besök någon av Laras hemsidor och inspireras, den här människan är helt fantastisk!
Kan tänkas drar jag iväg på ett retreat med henne mot vintern…sugen på att hänga med?
www.larayoga.com
www.quantumyoga.co.uk.

min väg till pincha mayurasana,  träning,  yoga

>Lara – goddess on earth?

> Titta på kvinnan på bilden. Beundra.

Jag träffade henne i måndags, och hennes namn är Lara Baumann.
Lara har utvecklat ett koncept som hon kallar för Quantum Yoga, en princip som grundar sig på personligt anpassad yoga helt efter vilken dosha (kroppstyp enligt ayurvedan) du tillhör, vata dosha (luft), pitta dosha (eld och vatten) eller kapha dosha (jord) (maila mig gärna om du vill ha hennes enkla självtest!).
Fick först lyssna på henne under en knapp timmes föreläsning innan jobbet, ta reda på att jag är en solklar pitta dosha, och efter jobbet var det dags att yoga med henne – vilken upplevelse!
I över 90 minuter fullständigt njöt jag av att få vara i samma rum som henne, lyssna på hennes röst och känna att min kropp klarade saker jag inte trodde var möjliga! Hon fick mig, självklart med hennes hjälp, t.ex. att komma upp i pincha mayurasana (det är INTE jag på bilden…), vilket jag aldrig trodde om mig själv! Fastnade totalt för denna människa och har nu köpt hennes bok med tillhörande DVD, plus HEROES (hur snygg är hon inte på bilden!?), en dubbel-cd med musik och övningar anpassade för oss pitta doshas…


Jag har verkligen blivit peppad att ta ett krafttag om yogan nu, att utöka mitt enda pass i veckan med lite hemmaträning med Lara. Mitt mål tills jag fyller 30 (september) är att göra en pincha mayurasana utan hjälp av varken vägg eller Lara. Wish me luck!

Besök någon av Laras hemsidor och inspireras, den här människan är helt fantastisk!
Kan tänkas drar jag iväg på ett retreat med henne mot vintern…sugen på att hänga med?
www.larayoga.com
www.quantumyoga.co.uk.

En kommentar

  • Mari

    Hej! jag vill gärna ha länken till Lara Baumann’s självtest! 🙂 Härlig blogg du har, recepten är verklign klockrena minreal och vitamin bomber. Love it! Ha en fortsatt bra dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.