frågestund,  jobb

>S.T.R.E.S.S.

>Idag kommer jag att ha en minst sagt fullspäckad dag på jobbet…och imorgon…och på fredag. Stor deadline (gillar inte det ordet – vadå dödslinje?) på fredag, lite ironiskt när jag gör min sista vecka här på kontoret kan man tycka. Samtidigt har jag konstaterat att det är bra att ha en riktigt jobbig vecka precis innan man slutar, då har man liksom inte lika mycket att längta tillbaka till.

Hur som helst – eftersom uppdateringen av bloggen kommer att bli noll idag så tänkte jag ha en liten frågestund istället.
Ni frågar vad ni vill och jag svarar – låter det bra? Det måste ju finnas något ni vill veta som jag ännu inte har avslöjat om mig själv..?
Ni har fram till imorgon kväll på er, sen ska jag svara, ärligt och från hjärtat.

Ha en skön onsdag!.

5 kommentarer

 • Miss M

  >Jag vet precis vad du känner =( men du ett tips, jag tänker anta en utmaning hos Ulrika (kolla in min blogg för info) som varar i ett par veckor, Den handlar om att må bra & hitta tillbaka till sig själv. Jag tänkte att det vore perfekt för mig nu när man startar en ny era i sitt liv (jobbigt? bra? kul? ledsamt?). Kanske du också vill vara med? =)))

 • Nina

  >Har precis hittat hit, via yogan, och skulle tycka det var jätteroligt om du berättade lite om din yogaresa. Du är, eller har varit, inne på Vinyasa flow?

 • Miss Agda

  >OK, va kul! Här kommer några frågor:
  Har du redan tagit ditt stora beslut?
  Vad skulle du allra helst vilja jobba med?
  Har du några laster? Vad i så fall?

  Många kramar

 • Anonymous

  >Hej Helena!

  Jag skulle gärna vilja ställa några frågor kring mat och träning och om du anser att det inte är något du vill svara på, så respekterar jag detta.

  Jag är en tjej som tycker oerhört mycket om att träna och mår superbra av det!! Men samtidigt behöver jag gå UPP i vikt och kämpar på! Men det är inte alls lätt!

  Så jag undrar:
  * Hur kan en "matdagbok" se ut för dig? (Matintaget på en dag?)
  * Hur ofta/mycket tränar du?
  * Hur planerar du måltiderna?

  Stort tack på förhand! Jag önskar dig all lycka med Dina funderingar kring framtida beslut!!
  Kram Veronica

 • Julie

  >Hej hej! Uf, sikke en stresset dag:-( Jeg elsker at høre om hverdagens luksus, så det vil jeg gerne høre dine eksempler på!
  Jeg er netop kommet hjem fra kvindeløb, som var MEGET vådt, da det har øsregnet her hele dagen!
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.