14 kommentarer

 • anne

  >"Should I stay or should I go now", är det den låten du har i huvude? 😉

  Är det från jobbet du är på väg bort?

 • Helena

  >Jobbet är jag uppsagd ifrån, sista veckan nu! 🙂 Men det är nästa steg jag pratar om, svåra beslut att ta… Hoppas kunna meddela er min framtid snart! 🙂

 • Lii

  >Ga!

  Stanna kan man gora sen. Och det man stannar for brukar finnas kvar nar man kommer tillbaks fran dit man gick. Om man vill komma tillbaks, that is.. 🙂

  Lycka till med ditt beslut,

 • Miss M

  >Jag vet! Jag dör snart själv av alla måsten och beslut som måste tas *suck* & så har man 4 dagar kvar =/

 • Julie

  >Jeg siger gå! Når man er i tvivl om, om man skal blive et sted, så tror jeg ikke, at man er glad nok for det. Derfor skal man søge efter lykken og blive ved, indtil man finder et sted, hvor man ikke er i tvivl om, om man skal blive.
  Held og lykke!

 • mamma

  >Ibland så känns det som om livet står still.
  Just det man är i är inte det man vill.

  Man känner sej så svag så vilsen och så feg.Så känns det till den dag man vågar ta ett steg.

  Då öppnas nya vägar och man får perspektiv.Plötsligt kan man se hur man vill ha sitt liv.

  När man sen blickar bakåt när man har fått distans, så ser man att det svåra var källan till en chans.

  KRAMKRAM

 • P

  >Jag tycker du ska GÅ!

  Själv så tog jag steget ut i det okända och fick med mig orden "det är ju bara att vända tillbaka om du inte trivs, det är lika lång väg tillbaka men huvudsaken är att du provar" med mig på vägen. Visst, det var tufft ibland, tryggheten var ju borta men jag ångrar INGET för nu är jag HÄR och här hade jag aldrig varit om jag inte hade gått. Men nya vägar drar hela tiden, finns så mycket att upptäcka. (Ps. Nu har jag ingen aning om vad du ev har att förlora/riskera men du verkar vara en otrolig smart tjej så du kommer att välja rätt… Ds) Lycka till!!

 • Malin Sofia

  >Älskar den där bilden. Inte direkt som man förväntar sig att en typisk nyårsafton ska se ut….:)

 • Helena

  >Tack för alla omtänksamma och tänkvärda kommentarer – ni är för söta! Det ser ut som att jag får packa skavsårsplåster och gå… Kan ju alltid vända tillbaka, eller hur? I´ll let you know…
  Kram till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.