jobb,  stockholmstips

>Ett nytt kapitel

> Efter en minst sagt hektisk humorhelg fylld med skratt, vin och sena nätter har jag varit ganska trött idag…
En vacker och solig söndag, och jag har strosat planlöst runt i stan, hejat fram en kompis i Tjejmilen och ätit en lång, ensam och väldigt sen lunch på Baresso.

Stannade upp lite under lunchen och funderade över mitt liv, och insåg att jag imorgon vänder blad och startar ett helt nytt kapitel.
Imorgon är nämligen den första ”riktiga” dagen på mitt nya jobb, första dagen utan backup och jag ska nu för första gången klara mig själv – spännande! Det nya jobbet är totalt olikt mitt gamla. Jag byter bransch från kläder till träning, från ett kontor till en helt annan miljö och mitt sällskap förutom mina kollegor blir nu människor istället för bara en dataskärm.
Från och med imorgon är jag receptionsansvarig på ett gym mitt i Stockholm och jag är så uppspelt, förväntansfull och peppad att äntligen få börja jobba!
Känner mig redan hemma på min nya arbetsplats och kollegorna känns som en liten familj. Att få arbeta i en underbar miljö med det som är mitt stora intresse är nästan mer än jag någonsin hade kunnat önska.

Jag är övertygad om att mitt liv kommer att ta nästa steg på välmåendetrappan nu, och att hösten 2009 kommer att gå till historien som en av mitt livs bästa.
Förutom mitt nya jobb är kalendern full med en massa roliga saker och det pirrar i kroppen av bara tanken på att allt det här börjar imorgon klockan 04.45 när min klocka ringer!

Dags att skriva ner det sista inför jobbet imorgon, sen är det en stund på spikmattan och en natts bra sömn som behövs för att jag ska vara på topp om 8 timmar – nu kör vi!
Sov gott mina vänner…
Foto privat. Baressos seafood-sallad är magiskt god….

25 kommentarer

 • Angelica

  >Stort lycka till, men jag vet ju att du kommer klara det galant. Glöm inte att du snart måste lägga fram våran idé. Starta upp i Göteborg, ja tack 🙂
  Kram min vän

 • Miss Agda

  >U-N-D-E-R-B-A-R-T! Så många saker blir vad man gör det till och när du redan nu säger (vet?) att hösten kommer att gå till historien som en av ditt livs bästa så är det säkert så det kommer att bli. Lycka till imorgon och tusen kramar från mig! Godnatt!

 • Bumbi

  >Vinden blåser i rätt riktning nu tror jag 🙂

  Förstår att Du är Var det lika fint väder i Sthlm denna Tjejmil? Det brukar ju vara sol och rikgit varmt.

  Nyss hemkommen från första joggingrundan på 14 dagar, ska hoppa in i duschen och sedan se sammandraget från Tjejmilen på TV4 kl: 23.50..

  Ha nu en underbar dag på jobbet imorgon!

 • Träningsglädje

  >spännande!!! visst är hösten härlig med förändringar och nystarter av alla de slag! önskar dig all lycka till med nya arbetet, ska bli spännande att följa!

 • Ellinor

  >Underbart. Vilken känsla det måste vara att få vakna upp till denna måndag; den första dagen i ditt nya liv!
  Önskar dig en massa lycka till både på arbetet och med allt du tar dig för!
  Kram

 • Emliscious

  >vet du!! det låter som ett grymt jobb!! verkligen! shit, jag skulle oxå vilja få vara i gymmiljö hela dagarna!! fatta vilken inspiration! =)

  grattis återigen till nya jobbet! =)
  de har tur som fått dig! =)

 • Cicci

  >1000 tack för din fina kommentar, det värmer! Och hoppas det gick bra för dig! Skulle också vilja byta datorn mot ett gym & massa människor istället … Låter toppen
  Kram

 • emi

  >Det är så härligt att läsa din blogg och bli påverkad av din härliga inställning. Ibland orkar man inte vara sådär positiv, då är det skönt att kunna hämta inspiration av någon annan! trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.