jobb,  träning

>It´s a beautiful day!

>Så var då första dagen på jobbet avklarad.
Vet dock inte om man kan se det som en prestation att åka till en plats som knappt känns som en arbetsplats, träffa människor som redan känns mer som vänner än kollegor, för att bara ha det allmänt trevligt och sedan återvända hemåt efter två timmar? Min magkänsla inför det här är fortsatt bra och jag är säker på att min höst kommer att bli helt fantastisk!
Nu är det dags för mellis,. och sen träning med min bästa vän – äntligen! BodyCombat står på schemat, och efter det en snabb middag i farten och iväg på förhandsvisning av nya Beck.
Nytt jobb, kul träning med favoritsällskapet och Gunvald Larsson på en och samma dag – vem har sagt att måndagar är tråkiga..?
Tack för alla lyckönskningar inför min första arbetsdag – de värmer!.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.