Okategoriserade

>Lite smicker startar min fredag…

>Vilken start på dagen!
Sandra som ligger bakom den vackra inredningsbloggen Creative Activity har lyst upp min fredagmorgon med en fin utmärkelse! Tusen tack fina du!

In this post, I want to hand out the ”Better than ice cream” award to the 3 blogs that for whatever reasons has caught my attention lately. Someone who’s blog is inspiring me, someone who has done an exceptional job with their blog or just made me think diffrently about something…
The whole point of the ”Better than ice cream” award is for the bloggers who recieve it to then pay it forward to the 3 bloggers who have had that same impact on them. It can even be to the blogger giving it to you, as long as you also give to 2 other bloggers to keep it moving forward! If you recieve this award more than once, just headline it xthe number of times. (the purple text is to be included in the blog post when passing this on so it keeps moving)

Det är verkligen inte lätt att välja, men denna gång vill jag ge denna award vidare till tre av mina favoritbloggare som inpirerar mig på speciella sätt.

Annaför en outtröttlig kamp och glöd! Imponeras gång på gång av dig Anna – du är grymt stark!
Hedgehog in a stormför dina sköna inlägg om allt och inget som inte så sällan får mig att skratta…och sen får man ju inte heller nog av alla sockersöta bilder på Tippex – the dog.
Miss Agdaför att du älskar livet precis som jag. Den första bloggen jag blev smått beroende av….

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.