golden circle comedy club,  humor

>Vad ska du göra på torsdag?

> Är du i Stockholm och har kvällen oplanerad? Bra!
Eller är du i Stockholm och har kvällen planerad? Planera om!
Ni som har följt mig ett tag vet att jag i våras inte så sällan tillbringade onsdagkvällarna på Systerobror för att kolla stand up…ett härligt skrattavbrott i arbetsveckan som alla borde unna sig lite oftare!
Marcus Palm, hjärnan bakom Systerobror Comedy, har nu lämnat skeppet och startar Golden Circle Comedy Club på Sveavägen 41! På torsdag denna vecka är det GRAND OPENING och på scenen står inga mindre än Mårten Andersson (mannen bakom RAW Comedy) och Martin Björk. Marcus själv är konferencier, och det går inte att inte tycka att han är rolig…har fått träningsvärk i magen mer än en gång av hans sjuka humor…
Jag kommer garanterat att vara där – kommer du?

Nu har du chansen att vinna två entrébiljetter till GRAND OPENING på torsdag!
Det enda du behöver göra är att skriva en kommentar till det här inlägget och hålla tummarna – redan imorgon kväll drar jag en vinnare som får ta med sig en vän och gå och skratta lite!
Showen börjar 21.00, garanterat bäst platser får ni genom att maila comedy@tvagrabbar.se och boka ett bord från klockan 19.00 och framåt. Meny finns här!
Kolla in eventet på Facebook!

Den mest bortkastade av dagar är en dag utan skratt.
Nicolas-Sébastien Roch de Chamfort.

10 kommentarer

 • Miss M

  >*gaaaah* Jag verkligen hatar att jag inte bor i huvudstaden ibland =( att åka 60 mil för en kväll är liksom inte aktuellt =/ *suck*

 • Cicci

  >Kul att du ska springa Sthlm halvmarathon! Synd man inte är i Stockholm så ofta, det där lät grymt kul! =)
  Ha en bra dag!

 • wilanand

  >Åh vad roligt, en kväll med skratt!
  Synd att det är för långt borta.

  Tack för din kommentar, du formulerar dig så bra. Läste om din dåliga dag men hann aldrig kommentera själv, antar att det är så att man måste ha dom för att uppskatta de bra dagarna. Bara de i ens omgivning står ut, hehe. Skönt att du fick ny kraft, en skratt-kväll gör nog alla gott! =)

 • Sofie

  >Åh vad roligt, jag vill oxå vinna! =)
  Och även om jag inte gör det så önskar jag dig en härlig kväll! Vad kan vara bättre en torsdagkväll än massa gläjde och att få kramp i magen av skratt!!!

 • Ellinor

  >Det är synd att jag inte bor närmare, för hade verkligen varit roligt att gå dit 🙂
  Men det är kanske ett återkommande event så man har chansen vid ett annat tillfälle?
  Kram

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Oj va skoj (jag kan rimma jag)….tänk om man skulle försöka fixa lite barnvakt??? Skulle behöva mig ett gott skratt:)

  Nu har jag lagt upp den där grejen som jag skrev för ett tag sen som skulle passa dig…..godhjärtad och dalkulla som du är:)

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.