filmrecensioner

>En lugn fredagkväll?

> Planerar ni, precis som jag, att ha en lugn kväll hemma i soffan?
Gör er själva en tjänst isåfall. Slå på SVT1 klockan 21.00 och njut av en underbar skapelse av Ang Lee. Det kan faktiskt vara den vackraste kärlekshistoria som någonsin har fångats på film.
Brokeback Mountain. Jag har sett den förut och kommer att se den igen.
Ladda upp med näsdukar och en filt och ha en underbar kväll!.

12 kommentarer

 • Snorkfröken S

  >Av någon anledning har jag aldrig kommit mig för att se den filmen, kanske borde göra slag i saken idag, eller så lägger jag den på inbandning, och väntar tills jag kan se den med sällskap, så förstör jag mindre skog genom att använda en massa näsdukar.

  Tack för tipset!

 • MAJA: Style & Life by Leia

  >Jag har trot eller ej aldrig sett den filmen och A klarar inte av den….tyvärr….så det får bli en annan gång. lika bra det eftersom vi har fullt upp med alla förberedelser.

  kramar å mys på:)

 • Mikaela Mars

  >jag håller med, det är en helt fantastisk och hjärtskärande film! det förtjänar dock att ses utan reklamavbrott egentligen, sånt där tar alltid bort mycket av känslan. Hyr den på DVD och kura upp i soffan, ni som inte sett den tidigare! 🙂

 • mamma

  >Jaha då missade jag väl en bra film igen…men den finns väl på DVD?Jag kom precis hem…nej då Helena ingen fest…bara närradiodax igen efter sommarens uppehåll :)Festandet sparar jag tills jag åker ner till dej hihi
  Ha de bäst o va rädd om dej.
  Gonattkram från mej

 • Miss M

  >Här är faktiskt en sak vi inte är överens om, för jag avskydde verkligen denna film när jag såg den! Och till skillnad från dig var det för att jag inte kände någon riktig känsla i filmen =/

 • Vida

  >Tack snälla för så oerhört fina ord hos mig.. den kramen räcker garanterat hela helgen. Hade tänkt att se filmen men somnade på soffan innan nio.. men det var en välbehövlig sömn så jag är inte ens besviken.

  Önskar dig en fin helg med hallondoft och lekfulla vindar.

  Kram från Liv

 • Ellinor

  >Jag vet inte hur många gånger jag sett denna film, men det är flertal vill jag lova. Så fantastisk vacker. Den var värd varenda Oscar den fick!
  Hoppas du hade en mysig kväll och en härlig lördag följt på det.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.