resor

>En mi corazon…

>Jag längtar tillbaka till Amazonas.
Lillebror – är inte helt nöjd med den här bilden – ska vi ta en ny?
Foto privat. Lillebror i en kanot på Rio Cuyabeno, Ecuador..

7 kommentarer

 • Felicitas

  >Åh, jag längtar OCKSÅ tillbaks till Ecuador!! Visste inte att du varit där?! När? 🙂 Och vad gjorde ni? Själv var jag i Ecuador ett halvår som volontär, i Esmeraldas. Sen blev det en tre månaders resa med min syster tvärs över Sydamerika efter det. SÅÅÅÅ UNDERBART!! Har kontakt med min värdbror än idag (trots att jag kom hem för över åtta år sedan – i maj 2001) och han tjatar på mig att jag ska komma tillbaka.. Vill SÅ gärna åka dit igen, SNART!!

 • mamma

  >Lugn Helena "loppet e inte kört än "…känner jag dej rätt så åker du tillbaka :)…
  Tänk va härligt att längta.
  Micke ställer säkert upp på ett nytt kort 🙂
  Ha en fortsatt bra dag min vän…om några veckor ses vi..
  KramKram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.