prylar

>Ett gott hösttecken!

> Det blir en skön kväll i soffan. Idol, ett glas rött och en ny fin kalender i skinn (den tredje i ordningen…) från Ordning&Reda (platsen där jag kan spendera en miljon!).

Är det bara jag som blir som ett barn på julafton när jag får ”flytta in” i en ny kalender? Skriva in födelsedagar, namnsdagar, minnesdagar, planera resor, konserter, rita, färglägga…love it!
Foto privat. A5-kalender i svart skinn från Ordning&Reda..

15 kommentarer

 • mamma

  >Åj har du redan börjat planera för 2010 🙂
  Ja de e klart…tiden går med rasande fart.
  Ha en avkopplande kväll i soffan….lugnet före stormen…
  KramKram

 • sofie

  >jag är verkligen likadan!! beställde precis ny almanacka inför 2010, och längtar barnsligt mkt tills den dyker upp så jag kan börja skriva och planera : )

 • Åsa

  >Jag är precis likadan. Jag lever med min kalender och älskar att skriva in mina planer, vänner och familjemedlemmars födelsedagar. Ingen Outlook i världen kan få mig att göra mig av den. Du påminde mig just om att det är dags att köpa en nya. Tack! 🙂

 • Ellinor

  >Nej, det är verkligen någonting speciellt med en ny kalender. Alltid lika roligt att fylla upp sitt liv med diverse trevligheter.
  Kram

 • Irina

  >Jag älskar nya kalendrar! Det enda jag inte gillar att fylla i är telefonboken, brukar istället flytta över den gamla. Ja, har faktiskt en sån trots att alla telefonnummer även finns i telefonen. För man vet ju aldrig…

 • Kotte

  >Mm, jag håller med. Lukten från en ny kalender är också härlig. Många färgglada markeringar rymms i min kalender.

  Gillar även googelskalender, jag och mannen har en gemensam så vi vet när vi kan boka in trevligheter 🙂

 • CreativeActivity - Sandra

  >Vilken snygg kalender du köpt.
  Visst är det jättekul att få inviga en ny kalender med allt vad det innebär av viktigheter, roligheter och plotter. 🙂

 • Miss Agda

  >Jag har kört mobil/datorkalender i några år nu och längtar ibland till en papperskalender, men den piper inte när ett möte snart ska börja på jobbet och man kan heller inte skicka mötesinkallelser till andras kalendrar så jag skulle ändå behöva köra dubbla kalendrar om jag hade en papperskalender. Därför har jag min svarta bok och en massa andra fina böcker, för det är ju ändå så mysigt med RIKTIGA pappersböcker.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.