minnen,  resor

>I had the time of my life…

> Det känns som igår.
VHS. Chips och dill – och gräslökdip. Fanta. Gråa mysbrallor och en hög tofs på huvudet. Jag och M i plyschsoffan, Dirty Dancing på tv:n.

”Nobody puts Baby in a corner”… Jag ville verkligen vara ”Baby” Houseman. Vem ville inte vara henne då? Jag ville också bära en vattenmelon och hamna på ett svettigt dansgolv tillsammans med Johnny Castle, för att sedan krypa runt på golvet i en dansstudio och sjunga ”come here loverboy!”. Det vill jag fortfarande. Som tonåring övade jag och min dåvarande pojkvän ”lyftet” hemma i Siljan. Jag kan se filmen om och om igen och gråter fortfarande till slutscenen.
Det är nog många med mig som känner lite sorg i barndomshjärtat idag.
Rest In Peace Patrick Swayze.
Foto privat. London, våren 2007. Två (av tre) lyriska tjejer efter Dirty Dancing – the musical.

.

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.