svammel

>Klockan är mycket…

>…och jag har druckit ett par glas vin. Men ikväll slogs jag av tanken…en tanke bland tusen andra tankar.
Jag slutar blogga, på riktigt.
Ska sova på saken, men risken(chansen?) finns att jag under morgondagen gör mitt sista inlägg..

12 kommentarer

 • Ellinor

  >Håller med Irina här ovan, att sömnen får dig att komma på andra tankar för det vore verkligen jätte tråkigt om du "försvann". Å andra sidan är det ditt val och du ska givetvis känna att det är för din skull och ingen annans som du bloggar.
  Kram

 • Angelica

  >Nej nu blev jag väldigt ledsen. Jag hoppas inte att du slutar. Det bästa som finns på morgonen när jag kommer till jobbet är att kolla igenom bloggen och det gör mig alltid så glad.

 • Kotte

  >Du får hålla dig borta från vinet om det sätter sådana tokiga tankar!

  Men förstår dig, ibland finns inte tiden eller inspirationen där. Jag tycker dock att det är tråkigt om du försvinner. Det är inte så länge sedan jag tittade in här första gången, men nu är jag en återkommande gäst som tassar runt här. Du har helt enkelt blivit en del av min morgonrutin.

  Oavsett om du slutar eller inte så ska du veta att du är en inspirerande och motiverande bloggerska.

  Ha en supertrevlig dag!

 • Sandra

  >Jag funderar nästan dagligen på samma sak, sen kommer jag på lite "bättre" tankar och finner ro igen. Hoppas såklart att du stannar, men framförallt att du gör det val som känns bäst i hjärta och själ…

 • Maria

  >Vad lustigt. Igår när jag gått och lagt mig kom jag till samma slutsats. På något sätt känns det som studenten. Det har varit superkul tid, vemodigt att sluta men samtidigt härligt. Vi får väl se om vi verkligen genomför det, men tanken är väckt.

 • Vida

  >Oj, din blogg kommer jag verkligen att sakna men samtidigt så tycker jag att bloggandet alltid ska vara frivilligt så jag vill att du fattar det beslut som känns rätt för dig. Man ska ju bara göra det så länge man vill… själv trodde jag att det skulle handla om några veckor för min del men det har ju blivit lite längre.

  Kramar till dig.

 • Ann

  >Nej!
  Jag behöver dig för motivationen till den där maran, du vet.
  Hoppas bara du tände lite snett på det där vinet… Men självklart, vill man inte så ska man inte.
  Håller tummarna ändå…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.