svammel

>Klockan är mycket…

>…och jag har druckit ett par glas vin. Men ikväll slogs jag av tanken…en tanke bland tusen andra tankar.
Jag slutar blogga, på riktigt.
Ska sova på saken, men risken(chansen?) finns att jag under morgondagen gör mitt sista inlägg..

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Irina
  28 september, 2009 at 23:57

  >Hoppas att du kommer på andra (och bättre) tankar när du nyktrar till. 🙂

 • Reply
  Ellinor
  29 september, 2009 at 06:11

  >Håller med Irina här ovan, att sömnen får dig att komma på andra tankar för det vore verkligen jätte tråkigt om du "försvann". Å andra sidan är det ditt val och du ska givetvis känna att det är för din skull och ingen annans som du bloggar.
  Kram

 • Reply
  Angelica
  29 september, 2009 at 06:57

  >Nej nu blev jag väldigt ledsen. Jag hoppas inte att du slutar. Det bästa som finns på morgonen när jag kommer till jobbet är att kolla igenom bloggen och det gör mig alltid så glad.

 • Reply
  Kotte
  29 september, 2009 at 07:19

  >Du får hålla dig borta från vinet om det sätter sådana tokiga tankar!

  Men förstår dig, ibland finns inte tiden eller inspirationen där. Jag tycker dock att det är tråkigt om du försvinner. Det är inte så länge sedan jag tittade in här första gången, men nu är jag en återkommande gäst som tassar runt här. Du har helt enkelt blivit en del av min morgonrutin.

  Oavsett om du slutar eller inte så ska du veta att du är en inspirerande och motiverande bloggerska.

  Ha en supertrevlig dag!

 • Reply
  Miss M
  29 september, 2009 at 07:26

  >Känner på mig, att du som jag kommer på bättre tankar =)

 • Reply
  Sandra
  29 september, 2009 at 07:42

  >Jag funderar nästan dagligen på samma sak, sen kommer jag på lite "bättre" tankar och finner ro igen. Hoppas såklart att du stannar, men framförallt att du gör det val som känns bäst i hjärta och själ…

 • Reply
  emi
  29 september, 2009 at 08:07

  >Jag hoppas att din tanke inte bllir verklighet. Jag älskar att läsa din blogg är ett lyckopiller i vardagen!

 • Reply
  Maria
  29 september, 2009 at 08:15

  >Vad lustigt. Igår när jag gått och lagt mig kom jag till samma slutsats. På något sätt känns det som studenten. Det har varit superkul tid, vemodigt att sluta men samtidigt härligt. Vi får väl se om vi verkligen genomför det, men tanken är väckt.

 • Reply
  Lisa
  29 september, 2009 at 08:16

  >Nej men var kom den tanken ifran? Har du tappat lusten? Det vore ju supertrist om du försvann!!

  Stor kram fran Lisa

 • Reply
  Vida
  29 september, 2009 at 08:18

  >Oj, din blogg kommer jag verkligen att sakna men samtidigt så tycker jag att bloggandet alltid ska vara frivilligt så jag vill att du fattar det beslut som känns rätt för dig. Man ska ju bara göra det så länge man vill… själv trodde jag att det skulle handla om några veckor för min del men det har ju blivit lite längre.

  Kramar till dig.

 • Reply
  Bumbi
  29 september, 2009 at 09:21

  >Det vore trist om Du slutade! Men man ska göra det som känns rätt i hjärtat..

  Kram

 • Reply
  Ann
  29 september, 2009 at 09:30

  >Nej!
  Jag behöver dig för motivationen till den där maran, du vet.
  Hoppas bara du tände lite snett på det där vinet… Men självklart, vill man inte så ska man inte.
  Håller tummarna ändå…

 • Leave a Reply