mysterier

>Oklart varför

> I måndags hade jag en lite ovanlig arbetsdag…spenderade den nämligen i en golfbil på Bro Hof Slott Golf. Jag spelar inte ens golf (längre), men det va kul att se en av Sveriges uppenbarligen finaste golfbanor och träffa lite kunder utanför jobbet!
Nu är det inte fina golfbanor jag ska skriva om utan det smått orimliga i att rutan på en golfbil inte klarar en eventuell krock med något som är ganska vanligt förekommande på en golfbana – en golfboll.
Eller vad säger ni om texten på rutan: ”Windshield do not provide protection from golf balls or other flying objects”. Faller inte lite av syftet med rutan då?
Plötsligt förstår jag varför mina klubbor står på vinden och dammar… 🙂
Foto privat. Min jobbutsikt i måndags..

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.