mat,  mitt Stockholm,  stockholmstips

>Ovanligt nyttig och god paella

> På lunchen idag bestämde jag mig för att ta en favorit i repris och gå till Diet Shop, som ligger ett kvarter från jobbet, och köpa Stockholms godaste(?) skaldjurssallad. När jag kom dit gapade dock salladsdisken tom och jag insåg att sol i Stockholm och att klockan redan var 14 inte var någon bra kombination om man ville hinna få en sallad till lunch…
Chansade på dagens varma lunch och blev minst sagt nöjd! En helt vansinnig god skaldjurspaella gjord på quinoa, räkor, musslor, bläckfisk(yummie!) och en massa goda grönsaker. Till det serverades en mager aioli med rejält mycket vitlök…tur att kvällen ska spenderas hemma i soffan!
Har ni inte besökt Diet Shop tidigare tycker jag att ni ska ta er till Sibyllegatan 51 och hälsa på. Ett helt fantastiskt litet ställe med supergod mat för både avhämtning och för att äta på plats. En butik som säljer det mesta du kan tänka dig för att leva sunt och personal som är hur trevlig som helst! Ett ställe man gärna kommer tillbaka till, minst sagt. Känns faktiskt inte alls särskilt tråkigt att platsen jag jobbar på var tredje helg ligger ett stenkast bort…
Några andra bra tips på nyttiga luncher i Stockholm?
Foto privat..

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.