helena jublar

>Rörd…

>Jag sitter i soffan och är helt överväldigad
I inbjudan till min 30-årsfest hade jag bett alla att sätta in en summa pengar per person som ett litet bidrag, och därmed hade alla köpt sig fria från presenter. Presenterna har aldrig varit i fokus för mig, utan det viktiga har alltid varit att ha kul och få umgås med nära och kära.
Men jag kan ju inte annat än bli rörd och så otroligt glad när jag inser att ”inga presenter” för mina vänner och min familj är samma sak som:
En resa till NEW YORK, en hög $$$, värdecheckar på favoriten Vapiano, blommor i massor, en spa-dag med bästa vännen, en ofattbart lyxig spirulina thalasso-kur, en ”valfri” spa-behandling, vin, skumpa, ett underbart halssmycke med en rosa dalahäst inbäddad i silver, skivor, en bok (med dejtingtips…thanks!), lyxig choklad, mumsig lakrits…jag är så otroligt tacksam och rörd för alla fina presenter och hade verkligen inte väntat mig det här! Jag tänkte ju bara ha en kul fest och fira min stora dag med människor jag tycker om…
Tusen tack till er alla – jag känner mig så otroligt uppskattad och hjärtat ler. Ni är bäst..

7 kommentarer

 • Bumbi

  >Smart det där med bidrag till festen – men klart de vill ge dig presenter i alla fall.
  Vilka toppenpresenter! Rosa dalahäst 🙂
  Resa – det som du älskar 🙂

  Njut nu av det som varit, längta till det som blir..

  Kram

 • Sofy

  >Wow!!! värsta festen, värsta presenterna, och nä, comes as no surprise, till värsta tjejen! Grattis i efterskott! ( har ju varit i småland hela helgen, helt avskuren från verkligheten… )

  Kram Sofy

 • Sandra - en liten del av Mig.

  >Vilka otroligt fina presenter. Jag förstår att du är rörd. Vet du vart de har hittat rosa dalahästar? Jag har varit på jakt efter en som prydnad 🙂

 • Kotte

  >Håller med dig att samlingen av vänner och familj är det viktiga. Men presenter är ju alltid kul! Jag kan heller inte låta bli att ge, även om det undanbedes.

  Härligt med resa till New York! Jag har varit där en gång och längtar tillbaka.

 • Vida

  >Underbart, vad härligt.

  Men det är klart de vill ge dig fina gåvor, du verkar vara en extraordinär tjej med värme, generositet och inspirations som flammar till likt ett tomtebloss.

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.