Helena i bild,  träning

>Tips från coachen, del 2

>

Ok…min käre ”coach” blev lite småstolt över att jag tagit hans råd om aminosyror på allvar, och faktiskt tvingar i mig den där osmakliga vätskan innan min morgonträning…
Nu tar han sig dock friheten att redan komma med ett nytt tips…
En till vilodag i veckan (utöver den som jag redan har…). Där tror jag dock att gränsen går. Måste man verkligen vila mer än en dag i veckan?
Foto privat. Jag var bättre på att vila när jag var 4 år…

.

13 kommentarer

 • Sandra

  >Jag håller inte riktigt med din coach, men jag brukar heller inte lyssna på de som ger råd om vilodagar 🙂 Jag tror att om kroppen är vältränad så behöver den endast ha aktiv vila, som exempel en snabb promenad.
  Jag själv kan lägga in ett EXTREMT lätt löppass eller ett Body Balance-pass som vila. Så länge jag inte kört otroligt hård träning och känner mig trött i kroppen.
  Men det är viktigt att du lyssnar på din egen kropp, det är bara du som känner den.

 • mamma

  >HM…goda råd e "dyra"-Han vet säkert vad han pratar om 🙂
  Jag litar ju mer på det rådet än att man ska vräka i sej en massa fett :)..som nån doktor har fått för sej.
  Lycka Till med vilan…lägg dej som du visar på kortet…undrar om du lyssnar på Forget me not haha
  KramKram

 • Åsa

  >Vännen vilken söt bild på dig! Jag tror att du känner när din kropp behöver vila. Jag slogs ner av en tredagars träningsvila i helgen. I bland så säger den bara i från.

  Hoppas att vi ses något snart!

  Största kramen

 • Ellinor

  >Det verkar vara en riktigt klok guru du fått 🙂
  Jag tror säkert att det är bra för kroppen att vila en dag i veckan. Men vila behöver ju inte betyda soffläge hela dagen, en härlig långpromenad eller liknande kan ju få stå för motionsdosen.
  Kram

 • Lisa

  >Tror också att vila kan vara bra för kroppen, men jag är å andra sidan ingen expert – långt ifrån! Du kan ju testa och se hur det känns. Du kan din kropp och märker nog vad den mår bäst av!

  Kramar

 • Miss Agda

  >Du kanske ska ta en testperiod på några veckor o se om du känner någon skillnad. Resultaten kommer oftast under vila och jag är fasktiskt efter 10 år som nöta-nöta-löpare mer o mer övertygad om att det är run less run faster som gäller. Satsa på kvalitet när du tränar och träna aningen mindre, kanske värt att prova? Många kramar från mig!

 • Miss Upsey Daisy

  >Tror själv att man inte behöver så mycket vila så länge man blandar sin träning.. men ibland hinner jag inte med att träna.. så då blir det vila naturligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.